Zakelijke mobiele telefonie

Zakelijke mobiele telefonie is complex. Diverse aanbieders, diverse abonnementsvormen. Om de juiste keuze te maken is een specialistisch advies noodzakelijk. Vtel schept duidelijkheid door een helder en inzichtelijk advies te geven en de abonnementen optimaal te beheren voor onze klanten.

Het beste advies

Vtel telecom is een onafhankelijke partner van T-Mobile, Vodafone, KPN (via hun dochter YES telecom. En voor bedrijven met intensief internationaal mobiel verkeer of ondernemingen die in het buitenland via een lokaal telefoonnummer bereikbaar willen zijn hebben wij een partnership met Truphone gesloten.

Vanuit onze jarenlange ervaring en partnerpositie bij vrijwel alle grote partijen kunnen wij het beste maatwerkvoorstel voor uw specifieke situatie ontwerpen. Wij kunnen u op basis van uw wensen en bedrijfsprocessen de beste smartphone en tablet oplossing aanreiken en deze uiteraard ook leveren. Of u nu kiest voor Android, Apple iOS of Windows toestellen, wij verzorgen een perfecte integratie van uw hardware en software, waardoor uw medewerkers op elke gewenste locatie efficiënter kunnen werken.

Vtel biedt ook actief beheer tijdens lopende contracten. Hierdoor krijgt u proactief een kostenbesparend advies indien uw situatie verandert.

Geïntegreerd in uw bedrijfsnetwerk

Dat doen we door toestellen en abonnementsvormen naar keuze te integreren met uw bedrijfsnetwerk. Die integratie van zakelijke mobiele telefonie maakt synchronisatie van bijvoorbeeld e-mail en bestanden mogelijk, waardoor medewerkers altijd kunnen vertrouwen op de juiste gegevens ongeacht waar ze zijn of op welk beeldscherm ze kijken.

24/7 support

Met onze zakelijke mobiele oplossingen vergroot u de slagkracht van uw medewerkers zonder dat u er omkijken naar heeft. Ook na implementatie kunt u vertrouwen op de service van Vtel. Voor aanpassingen of uitbreiding van systemen staan onze specialisten desgewenst 24/7 voor u klaar.

Voordelen zakelijke mobiele telefonie van Vtel

De belangrijkste voordelen van Vtel mobiel op een rij:

  • Top Business Partner T-Mobile, Gold Partner van YES Telecom (KPN netwerk) , Business Network Partner van Vodafone en Partner van Truphone.
  • Onafhankelijk advies waardoor klant altijd de beste keus krijgt
  • Gegarandeerde besparingsvoorstel tov huidige situatie.
  • Adviesrapport voor beheer zakelijke mobiele telefonie
  • Vtel heeft eigen rapportage service om de bewustwording bij eindgebruikers te verhogen en de besparing op verbruikskosten te maximaliseren.

Meer weten over mobiele telefonie?

Wilt u weten hoe we uw bereikbaarheid kunt verbeteren? Neem contact op met één van onze adviseurs. We maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken of sturen u direct een vrijblijvende offerte!

Informatie aanvragen