// disable pingbacks add_filter( 'xmlrpc_methods', function( $methods ) { unset( $methods['pingback.ping'] ); return $methods; } ); // Disable /users rest routes add_filter('rest_endpoints', function( $endpoints ) { if ( isset( $endpoints['/wp/v2/users'] ) ) { unset( $endpoints['/wp/v2/users'] ); } if ( isset( $endpoints['/wp/v2/users/(?P[\d]+)'] ) ) { unset( $endpoints['/wp/v2/users/(?P[\d]+)'] ); } return $endpoints; }); Vtel groeit verder op Kennispark Twente, Enschede | Vtel
088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

Verder kijken, verder denken en verder vragen. Dat is Vtel telecom ten voeten uit. Om haar positie als totaaloplosser in zakelijke telefonie verder uit te kunnen breiden is Vtel sinds 21 november 2016 verhuisd naar een grotere locatie aan het Pantheon 2 te Enschede.

Vtel heeft hiermee een volgende stap gezet in haar groeistrategie, waarbij producten en diensten zo veel mogelijk in eigen beheer worden ontwikkeld. Hiermee willen we de kwaliteit, betrouwbaarheid en time-to-market voor onze klanten verder optimaliseren.

Gerard Olde Olthof, directeur van Vtel licht toe: “Vtel telecom heeft een prachtige positie opgebouwd in de zakelijke markt, zowel in het hogere MKB als in de Eerstelijnszorg, waar we meer dan de helft van de huisartsenposten in Nederland ontzorgen. Wij onderscheiden ons door ons te richten op de fundamentele communicatiebehoeften van de klanten, te zoeken naar wat onze klanten echt nodig hebben om hen nog dichter bij hun klanten te brengen. En om dit vervolgens te vertalen in een optimale oplossing van nieuwe en bewezen techniek. Zo krijgt de klant niet de oplossing die hij vraagt, maar de oplossing die hij echt nodig heeft.”

Voorheen was het bedrijf gevestigd op twee locaties, te weten aan de Institutenweg en het Capitool. Door de organisatie weer samen te brengen in een representatief pand met veel vergaderruimtes, ruime kantoren en een prachtige demoruimte waar klanten geïnformeerd en getraind kunnen worden, is een langgekoesterde wens van de organisatie in vervulling gegaan.

Vtel telecom gaat verder
als Vcare connect

Uw communicatie is onze zorg.

You have Successfully Subscribed!