Veilige en flexibele Bedrijfstelefonie

Tijdig nieuwe mogelijkheden zien en benutten houdt een organisatie scherp. Als veranderingen snel gaan is het lastig het overzicht te bewaren. Op het gebied van zakelijke telefonie zijn er nu toepassingen die u meer efficiency en slagkracht bieden. Door spraak en datanetwerken te combineren is er een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden ontstaan waarin Vtel voorop loopt. Wij helpen u graag deze nieuwe mogelijkheden te benutten.

High secure cloudtelefonie: Vcloud en Vcare

Met Vcloud, ons high secure en intelligente cloudplatform combineert u de voordelen van internettelefonie met de betrouwbaarheid en veiligheid van een gesloten netwerk. Speciaal voor huisartsen, huisartsenposten, gezondheidscentra en verpleeg en verzorgingsinstellingen ontwikkelden wij in nauwe samenwerking met de branche Vcare, een uiterst veilige en betrouwbare telefonieoplossing met unieke zorgmodules.

Vtel: betrouwbaar en innovatief

Vtel is in ruim 20 jaar uitgegroeid tot één van de marktleiders in zakelijke telefonie met een sterk trackrecord. Meer dan 55% van alle huisartsenposten in Nederland, duizenden huisartsen en honderden bedrijven en overheden vertrouwen op de competentie en hoge betrouwbaarheid die Vtel hen biedt. Die kennis en ervaring zetten we ook graag in om uw organisatie beter en veiliger bereikbaar te maken. Interesse in een vrijblijvend gesprek? Stuur ons een terugbelverzoek en wij nemen snel contact met u op.

24/7 Support

Betrouwbare support is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Vooraf maken we samen met u glasheldere afspraken over de support die u wenst. Daarbij heeft u één centraal aanspreekpunt bij Vtel. Onze specialisten staan 24 uur per dag voor u klaar, 7 dagen in de week. Kortom, met Vtel zakelijke telefonie weet u waarop u kunt rekenen.

Meer weten over vaste telefonie?

Wilt u weten hoe we uw bereikbaarheid kunt verbeteren? Neem contact op met één van onze adviseurs. We maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken of sturen u direct een vrijblijvende offerte!

Informatie aanvragen