Infrastructuur

Vtel verbindingen

Vtel telecom levert ook de benodigde verbindingen ten behoeve van Cloudtelefonie en SIP trunk oplossingen als alternatief voor de traditionele ISDN lijnen. Bij deze verbindingen wordt een vaste bandbreedte gereserveerd ten behoeve van het spraakverkeer, waardoor u verzekerd bent van een gegarandeerde spraakkwaliteit.

Lees verder »

Vtel ISDN

Wilt u gebruik blijven maken van de infrastructuur van KPN voor uw vaste telefonie, maar dan goedkoper en zonder dat u daar kwaliteit voor hoeft in te leveren of fysiek hoeft te veranderen? Dat kan met Vtel ISDN!

Lees verder »

Vtel SIP trunk

Vtel telecom levert ook telefonie op basis van SIP (ook wel SIP trunk genoemd). Dit is een technische inrichting waarbij de gesprekken niet meer over traditionele ISDN koperlijnen uw locatie binnenkomen, maar waarbij u belt via een DSL of glasvezelverbinding, beter bekend als Voice over IP (VoIP).

Lees verder »

Vtel Servicenummers

Met een 0800- nummer of een 0900- servicenummer tegen een laag tarief zullen relaties sneller contact met uw bedrijf opnemen. Dit geeft uw organisatie een klantvriendelijke en servicegerichte uitstraling en kan ook het aantal verkoopcontacten en daarmee uw omzet verhogen.

Lees verder »

Meer weten over vaste telefonie?

Wilt u weten hoe we uw bereikbaarheid kunt verbeteren? Neem contact op met één van onze adviseurs. We maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken of sturen u direct een vrijblijvende offerte!

Informatie aanvragen