Vtel verbindingen

Gegarandeerde spraakkwaliteit

phoneVtel telecom levert ook de benodigde verbindingen ten behoeve van uw cloudetelefonie of SIP trunk oplossing, als flexibel alternatief voor uw traditionele ISDN lijnen. Bij deze verbindingen wordt een vaste bandbreedte gereserveerd ten behoeve van het spraakverkeer, hierdoor bent u verzekerd van een gegarandeerde spraakkwaliteit. Dat is een groot verschil ten opzichte van bellen “over het internet”.

Betrouwbaar en veilig

Vtel telecom maakt hiervoor gebruik van het Vodafone netwerk en biedt een volledig beheerde IP VPN dienst aan. In alle gevallen laten wij de benodigde routers leveren en installeren bij u op locatie. Wij monitoren continu de kwaliteit van het netwerk en met onze unieke Service Navigator hebben wij realtime inzicht in de status van het netwerk, verbindingen en routers. Indien gewenst kunnen wij via een managed firewall ook de beveiliging van uw verbinding up-to-date houden. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw telefonische bereikbaarheid 24 uur per dag en 7 dagen in de week gewaarborgd blijft.

Kosteneffectief

Naast het verzorgen van het spraakverkeer (VoIP) is het tevens mogelijk om de verbindingen uit te breiden ten behoeve van uw dataverkeer, internetontsluiting, betalingsverkeer (PIN over IP) of alarmmeldingen (Alarm over IP).

Onze dienst is gecertificeerd voor elektronisch betalingsverkeer door Currence. Uw PIN- en creditcardtransacties worden dus aantoonbaar veilig afgehandeld. Doordat u verschillende netwerkdiensten bij ons kunt afnemen, kunnen wij een kostenbesparing realiseren door het leveren van één geïntegreerd netwerk.

Schaalbaar en flexibel

Het is tevens mogelijk om al uw vestigingen en thuiswerkers aan te sluiten op uw eigen besloten netwerk. Het IP VPN netwerk is afgeschermd van de rest van het internet en is dus volstrekt veilig en betrouwbaar voor uw belangrijke en vertrouwelijke telefoongesprekken en/of applicaties.

Volledige ondersteuning

Network Operations Center

Network Operations Center

Met onze beheerde dienst kunnen wij u volledig ondersteunen en proactief reageren bij eventuele calamiteiten of dreigende verstoringen. U heeft maar één aanspreekpunt voor de telefoniedienst en de verbinding, en dat bevordert de snelheid van handelen. Tevens bespaart u tijd en geld omdat u niet meer heen en weer belt met verschillende partijen.

Voordelen op een rij

  • Gegarandeerde spraakkwaliteit
  • Betrouwbaar en veilig Vodafone netwerk
  • Volledige installatie door Vodafone monteurs
  • Uw bereikbaarheid 24/7 gewaarborgd
  • Kostenbesparing door één geïntegreerd netwerk en één factuurrelatie
  • Schaalbaar en flexibel
  • Volledige ondersteuning ten behoeve van de telefonie en verbinding
  • Niet afhankelijk van andere partijen

Meer weten over vaste telefonie?

Wilt u weten hoe we uw bereikbaarheid kunt verbeteren? Neem contact op met één van onze adviseurs. We maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken of sturen u direct een vrijblijvende offerte!

Informatie aanvragen