High secure intelligent cloudtelefonie

Vcloud van Vtel: een flexibel telefonieplatform in de cloud, met de veiligheid en betrouwbaarheid van een gesloten netwerk.

Standaard cloudtelefonie over het onbeveiligde internet, zogenaamde Voice over IP, levert veel privacy en beveiligingsrisico’s.

Vtel beheert het Vcloud telefonieplatform 24/7 in een ultra veilige private cloud omgeving en zo kunt u rekenen op een extreem hoge beschikbaarheid, waarbij uw bereikbaarheid in de meest extreme situaties gewaarborgd is, met een gemiddelde uptime van maar liefst 99,99%.

Vcloud is een virtuele telefooncentrale, bij u op locatie komt geen eigen telefooncentrale te staan, maar wordt telefonie als dienst geleverd. In tegenstelling tot een nieuw eigen telefoonsysteem, biedt het Vcloud telefonieplatform flexibiliteit en schaalbaarheid en dient u niet op voorhand te investeren in functionaliteit en capaciteit die u wellicht nooit zult gebruiken.

En heeft u meerdere vestigingen, dan kunnen deze eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld en zo zonder kosten met elkaar bellen.

Bovendien biedt Vcloud u 8 efficiënte modules om uw communicatie op alle fronten te optimaliseren.

Lees meer >

Meer weten over vaste telefonie?

Wilt u weten hoe we uw bereikbaarheid kunt verbeteren? Neem contact op met één van onze adviseurs. We maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken of sturen u direct een vrijblijvende offerte!

Informatie aanvragen