NEC communicatie oplossingen

NEC is een wereldwijd toonaangevende leverancier van IT-, telecom- en netwerkoplossingen. Deze oplossingen bieden u de mogelijkheid om realtime in contact te staan met uw bedrijf wanneer u onderweg bent. Elke dag maken miljoenen gebruikers in kleine en middelgrote ondernemingen verbinding dankzij NEC. Door het stroomlijnen van hun bedrijfscommunicatie zijn de dagelijkse werkprocessen aanzienlijk eenvoudiger en zorgelozer geworden. Dit komt uiteindelijk weer ten goede aan de tevredenheid van uw klanten.

NEC bedient vanuit de hoofdvestiging te Hilversum haar klanten in EMEA (Europa, Midden Oosten en Afrika). Vtel telecom biedt de communicatieoplossingen van NEC aan kleine, middelgrote en grote ondernemingen in zowel private als publieke sectoren.

NEC UNIVERGE SV9100

De UNIVERGE SV9100 is een unieke IP-communicatie-oplossing voor moderne kleine en/of middelgrote ondernemingen. Deze oplossing is uitbreidbaar, wat betekent dat ze op elk niveau ingezet kan worden: van een geavanceerd telefoonsysteem tot een waar geavanceerde Unified Communications platform.

Lees meer »

Business Connect alles-in-één suite

Business ConneCT

Business ConneCT Mobile Client, NEC’s veelzijdige alles-in-één suite voor de SV9100, integreert alle communicatiestromen en presenteert alles in één enkel overzicht. Hierdoor kunnen uw medewerkers controle houden over wanneer en hoe ze bereikbaar zijn op het toestel van hun keuze. Of dit nu op de werkplek, thuis of onderweg is.

Lees meer »

NEC Vast Mobiel oplossingen

“Het nieuwe werken” is allang niet nieuw meer en veel bedrijven willen hun medewerkers vanaf elke willekeurige locatie de mogelijkheid geven om te communiceren alsof ze op kantoor zijn. Maar dan wel met dezelfde functionaliteiten die men op de hoofdlocatie heeft.

Lees meer »

Meer weten over vaste telefonie?

Wilt u weten hoe we uw bereikbaarheid kunt verbeteren? Neem contact op met één van onze adviseurs. We maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken of sturen u direct een vrijblijvende offerte!

Informatie aanvragen