NEC Vast-Mobiel integratie

“Het nieuwe werken” is allang niet nieuw meer en veel bedrijven willen hun medewerkers vanaf elke willekeurige locatie de mogelijkheid geven om te communiceren alsof ze op kantoor zijn. Maar dan wel met dezelfde functionaliteiten die men op de hoofdlocatie heeft.

NEC SV9100 Mobile Extension

Mobile Extension is de Vast-Mobiel oplossing van NEC en een fantastische manier om via één telefoonnummer overal bereikbaar te zijn. Mobile Extension wordt vooral gebruikt met een GSM toestel, maar kan ook worden gebruikt om een eenvoudige en goedkope vaste telefonie oplossing voor thuiswerkers te installeren.

Systeemfuncties van het telefonieplatform zoals in de wacht zetten, terugbellen, doorverbinden en oproep-identificatie zijn dan beschikbaar terwijl de medewerker onderweg of thuis aan het werk is.

De voordelen van Mobile Extension op een rij:

  • Bereikbaar onder één telefoonnummer
  • Systeemfuncties onderweg beschikbaar – conferentiegesprek, terugbellen, doorzetten en oproep-identificatie
  • Geschikt voor vrijwel alle vaste en mobiele toestellen bijvoorbeeld ook een thuistelefoontoestel (geen app of webapplicatie)

« Terug naar het overzicht

Meer weten over vaste telefonie?

Wilt u weten hoe we uw bereikbaarheid kunt verbeteren? Neem contact op met één van onze adviseurs. We maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken of sturen u direct een vrijblijvende offerte!

Informatie aanvragen