Vcloud modules

Vcloud biedt uw onderneming 8 effectieve modules die uw werkprocessen, technisch beheer en management-informatie significant verbeteren.

Vcloud Frontdesk Modules

Vcare_Operator

Vcloud Z
IP Locator

Direct de juiste zorglocatie via postcode-ingave

Heeft u meerdere vestigingen in verschillende regio’s?
Dan biedt Vcloud Zip Locator u de mogelijkheid om uw klanten direct door te verbinden naar de vestiging in hun regio, na het ingeven van de vier cijfers van hun postcode. Zo kunt u één centraal telefoonnummer communiceren, efficiënter werken en verleent u een snellere en betere service naar uw klanten.

Vcloud Operator

Eenvoudig bellen en doorverbinden via de PC

Screen Shot 2013-07-25 at 15.44.45
Anders dan bij conventionele of geconvergeerde systemen vindt bij Vcloud de afhandeling van de telefoongesprekken middels een beeldschermapplicatie.

Met de beeldschermapplicatie kan uw receptionist(e) de telefoongesprekken zo efficiënt mogelijk afhandelen. U kunt uw status en doorschakelingen zelf inregelen en u ziet bijvoorbeeld in één oogopslag de status en beschikbaarheid van elke medewerker binnen uw organisatie.

Vcloud Walldisplay

Live uw bereikbaarheid volgen en bijsturen

Als manager en callcenter medewerker wilt u graag in één oogopslag kunnen zien hoeveel inkomende gesprekken er zijn, wie er is ingelogd en wat de wachttijd is voor de verschillende wachtrijen (spoed, patiënten of intercollegiaal). 

lees meer

Met Vcloud Walldisplay kunt u vanaf elke werkplek voortdurend overzicht houden van het belverkeer en de druk op uw callcenter. Vcloud Walldisplay toont u onmiddellijk hoeveel en welke telefonisten zijn ingelogd, wanneer er een spoedoproep binnenkomt en hoeveel wachtende oproepen er zijn met bijbehorende wachttijden. U wordt bovendien gewaarschuwd als de prestaties afwijken van de vooraf door u ingestelde service levels. Zo heeft u meer inzicht in en grip op uw performance en kunt u uw personele inzet beter managen. Vcloud Walldisplay is een volledige webapplicatie en compatibel met alle gangbare webbrowsers.

Vcloud Mobile Connect

Uw mobiele collega’s geïntegreerd in het Vcare platform

U wilt al uw buitendienstmedewerkers onderweg integraal laten bellen vanuit uw centrale telefonieplatform. Met alle voordelen in coördinatie, rapportage en kostenbeheer. En één centraal en herkenbaar nummer voor uw klanten, zonder vrijgave van persoonlijke 06-nummers.

lees meer

Zo kunt u gesprekken van ambulante medewerkers volledig integreren in Vcloud Operator en Vcloud Walldisplay, waardoor u een volledig overzicht heeft van hun telefonische beschikbaarheid. Alle gesprekken kunnen worden opgenomen in Vcloud Recorder en verwerkt in de rapportagetool Vcloud Reporter. Hiermee heeft u in uw managementrapportage ook echt een volledig beeld van uw gespreksverkeer en voldoet u ook aan een eventuele bewaarplicht van gesprekken.

Vcare Management Modules

Vcloud Reporter

Optimaal inzicht in uw performance

U wilt heldere managementinformatie over de bereikbaarheid van uw organisatie, zodat u de bezetting en activiteiten van uw medewerkers, afdelingen en vestigingen kunt meten en optimaliseren.

lees meer

Vcloud Reporter levert een inzichtelijke cijfermatige en grafische weergave van uw wachttijden en belverkeer op diverse niveaus in de organisatie. Zo weet u op elk moment of u voldoet aan uw interne bereikbaarheidseisen, aan de overeengekomen service levels met uw klanten of aan de gestelde normen vanuit de brancheorganisatie. Uw gebruiks- en gespreksgegevens worden zeer veilig op twee geografisch gescheiden servers bewaard voor een door u zelf te bepalen periode. Met uw actuele en historische prestaties in een overzichtelijke rapportage kunt u uw doelstellingen toetsen en waar nodig bijstellen

Vcloud Recorder

Veilig gesprekken opnemen en analyseren

U wilt alle gevoerde gesprekken langere tijd bewaren en kunnen terugluisteren om uw kwaliteit te verbeteren, individuele gevallen te kunnen analyseren en te voldoen aan eventuele wettelijke richtlijnen.

lees meer

Vcloud Recorder slaat al uw gevoerde gesprekken op twee geografisch gescheiden locaties op, voor een zelf te bepalen periode.

Gemachtigde medewerkers hebben via een beveiligde webinterface toegang tot de opgeslagen gesprekken. Om de toegang tot de versleutelde gegevens te ontsluiten en om te registreren wie deze op enig moment opvraagt, maken wij gebruik van dubbele authenticatie, zoals bijvoorbeeld ook gebruikelijk is bij online bankieren. Met Vcloud Recorder is uw informatie eenvoudig beschikbaar en blijft de privacy maximaal gewaarborgd.

Vcloud Beheermodules

Vcloud Redirect

Een flexibele en efficiënte schakeling naar alternatieve locaties

Met Vcloud Redirect kunt u op elk gewenst moment zelfstandig besluiten om uw telefoonverkeer naar een andere locatie of een waarnemende instantie te routeren, zonder dat uw patiënten hier iets van merken. U kunt Vcloud Redirect met behulp van een applicatie zonodig ook op afstand activeren, bijvoorbeeld als u geen toegang meer heeft tot uw locatie. Zo blijft u via de uitwijklocatie altijd bereikbaar, ook voor spoedoproepen.

Vcloud By-Pass

Continuïteit bij onvoorziene omstandigheden

Vcloud By-Pass vangt bij calamiteiten de klappen op door een volledig automatische routering via een alternatieve verbinding op uw eigen locatie. Zodra de primaire verbinding wegvalt schakelt Vcloud By-Pass uit zichzelf over naar bijvoorbeeld mobiel 3G/4G. Zonder dat u er ook maar iets aan hoeft te doen en zonder dat uw klanten er iets van merken.

Zo blijft u probleemloos bereikbaar en verbetert u tegelijkertijd de kwaliteit van uw organisatie én uw positie naar externe partijen.

Meer weten over vaste telefonie?

Wilt u weten hoe we uw bereikbaarheid kunt verbeteren? Neem contact op met één van onze adviseurs. We maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken of sturen u direct een vrijblijvende offerte!

Informatie aanvragen