Vtel verbinding

Gegarandeerde spraakkwaliteit

Vcare Eerstelijn voorziet tevens in een verbinding met het openbare telefoonnet. Uw huidige ISDN lijnen ten behoeve van telefonie vervangen wij door veilige cloudverbindingen. Bij deze verbindingen wordt een vaste bandbreedte gereserveerd ten behoeve van het spraakverkeer en hierdoor bent u verzekerd van een gegarandeerde spraakkwaliteit. Dat is een groot verschil met wanneer u belt “over het internet”.

Betrouwbaar en veilig

veiligVcare Eerstelijn biedt volledig beheerde IP VPN verbindingen aan op het Vodafone netwerk. De IP VPN dienst van Vodafone is door NICTIZ gekwalificeerd als Zorg Service Provider. Daardoor is het netwerk ook gecertificeerd voor het uitwisselen van patiëntgegevens. Het IP VPN netwerk is afgeschermd van de rest van het internet en is dus volstrekt veilig en betrouwbaar voor uw belangrijke en vertrouwelijke telefoongesprekken en/of patiëntgegevens.

Ontzorgen

In alle gevallen laten wij de benodigde routers bij u op de locatie leveren en installeren. Tevens monitoren wij continu de kwaliteit van het netwerk en met onze unieke Service Navigator hebben wij realtime inzicht in de status van het netwerk, verbindingen en routers. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw telefonische bereikbaarheid 24 uur per dag en 7 dagen in de week gewaarborgd blijft.

Kosteneffectief

Naast het verzorgen van het spraakverkeer is het tevens mogelijk om deze beveilgde cloudverbindingen uit te breiden ten behoeve van dataverkeer voor uw informatiesystemen (HIS, AIS) of voor uw internetontsluiting. Doordat u verschillende netwerkdiensten bij ons kunt afnemen, kunnen wij een kostenbesparing realiseren door het leveren van één geïntegreerd netwerk.

Volledige ondersteuning

phoneMet onze beheerde dienst kunnen wij u volledig ondersteunen en proactief reageren bij eventuele calamiteiten of dreigende verstoringen. U heeft maar één aanspreekpunt voor de telefoniedienst en voor de verbinding en dat bevordert de snelheid van handelen. Tevens bespaart u tijd en geld omdat u niet meer heen en weer belt met verschillende partijen.

Voordelen op een rij

  • Gegarandeerde spraakkwaliteit
  • Betrouwbaar en veilig Vodafone netwerk
  • Volledige installatie door Vodafone monteurs
  • Uw bereikbaarheid 24/7 gewaarborgd
  • Kostenbesparing door één geïntegreerd netwerk en één factuurrelatie
  • Volledige ondersteuning ten behoeve van de telefonie en verbinding
  • Niet afhankelijk van andere partijen

Meer weten over telefonie voor de zorg?

Wilt u weten hoe we uw bereikbaarheid kunt verbeteren? Neem contact op met één van onze adviseurs. We maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken of sturen u direct een vrijblijvende offerte!

Informatie aanvragen