Oplossingen met hart voor de zorg

Vtel heeft zich in de afgelopen 15 jaar bewezen als telecommunicatiespecialist in de Eerstelijnzorg. Wij waren er vanaf het eerste uur bij toen in Nederland de huisartsenposten de avond- en weekenddiensten van de huisarts overnamen en hebben ons inmiddels ook bewezen bij huisartsenpraktijken, gezondheidscentra en in de tweede lijn’s VVT markt.

Meer dan 11 miljoen Nederlanders vertrouwen op Vtel

Momenteel vertrouwt meer dan de helft van alle huisartsenposten in Nederland en daarnaast honderden artsen en assistenten in praktijken en gezondheidscentra hun telefonische bereikbaarheid aan Vtel toe en zo kunnen ruim 11 miljoen Nederlanders rekenen op een zeer betrouwbare en veilige communicatie met hun dokter.

Optimale bereikbaarheid is slechts het begin van zorgcommunicatie

Door onze ruime kennis en ervaring van het zorgdomein weten we niet alleen wat er speelt op gebied van patiëntcommunicatie, maar ook op het gebied van zorgregelgeving, rapportage en privacy. Zo hebben we ons ontwikkeld tot een gesprekspartner en adviseur die niet vanuit de techniek acteert, maar die vanuit de organisatorische kant meedenkt en oplossingen aandraagt waarmee u uw totale performance kunt verbeteren.

Vcare | High secure cloudtelefonie speciaal voor de zorg

Cloudtelefonie biedt vele voordelen en wordt door veel partijen in de markt aangeboden. Maar   bellen via het open internet met Voice over IP (VoIP) is voor zorginstellingen absoluut onveilig en onbetrouwbaar. Daarom ontwikkelden wij ons eigen platform Vcare, ultra veilige cloudtelefonie met de voordelen en flexibiliteit van internettelefonie, maar met de betrouwbaarheid en veilgheid van een gesloten netwerk.

Lees meer »

Vtel-Nederland-1-241x300Track-record

Vtel telecom bedient ca. 11.000.000 Nederlanders met toegang tot de eerstelijnszorg, ’s avonds en in het weekend. Er werken al circa 4.500 artsen dagelijks met onze bereikbaarheidsoplossingen.

Download het visiedocument voor de beschikbaarheid en bereikbaarheid Eerstelijnszorg in Nederland (PDF)

Meer weten over telefonie voor de zorg?

Wilt u weten hoe we uw bereikbaarheid kunt verbeteren? Neem contact op met één van onze adviseurs. We maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken of sturen u direct een vrijblijvende offerte!

Informatie aanvragen