Vcare Eerstelijn

Cloudtelefonie voor praktijken en gezondheidscentra

In uw praktijk besteedt u uw tijd waarschijnlijk liever aan uw patiënten dan aan telefonische bereikbaarheid. Toch is telefonie voor huisartsen erg belangrijk. Samen met huisartsen heeft Vtel telecom daarom Vcare Eerstelijn ontwikkeld, die uw zorg over de bereikbaarheid van uw praktijk uit handen neemt. Vcare Eerstelijn zorgt ervoor dat uw patiënten altijd worden geholpen en nooit een “in gesprektoon” krijgen.

Vcare Eerstelijn is een z.g. high secure telefooncentrale in de cloud. Bij u op de praktijk komt geen eigen telefooncentrale te staan, maar wordt telefonie als dienst geleverd. In tegenstelling tot een nieuw te investeren eigen telefoonsysteem, biedt het Vcare Eerstelijn telefonieplatform flexibiliteit en schaalbaarheid en hoeft u niet op voorhand te investeren in functionaliteit en capaciteit die u wellicht nooit zult gebruiken.

 

Voordelen Vcare Eerstelijn

Ongeacht uw beschikbaarheid of waar u ook bent, met Vcare Eerstelijn krijgt de patiënt de zorg waar hij om vraagt. Al uw oproepen zijn namelijk eenvoudig door te schakelen naar elk willekeurig toestel, of collega. Hierdoor is de continuïteit van uw telefonische bereikbaarheid gewaarborgd.

Nooit meer “in gesprektoon” en uw bereikbaarheid gewaarborgd

Betrouwbare service, 24/7 tot uw dienst

Grote flexibiliteit zonder kostbare investeringen

HOED of HAGRO als eigen identiteit

Koppeling met E-zorg informatiesystemen

Gesprekken lopen over beveiligde lijnen en in het geval van stroomuitval wordt er meteen overgeschakeld naar een noodlijn zodat de praktijk ook zo altijd bereikbaar blijft. Aan PIN, fax- en alarmlijnen hoeft niets te veranderen, die kunnen blijven zoals ze zijn. Ook bij uitbreiding van de praktijk is het Vcare Eerstelijn heel makkelijk aan de nieuwe situatie aangepast.

Vtel-Nederland-1-241x300Track-record

Vtel telecom bedient al 11.000.000 Nederlanders van toegang tot de eerstelijnszorg, ’s avonds en in het weekend. Er werken al circa 4.500 artsen dagelijks met onze bereikbaarheidsoplossingen.

Download het visiedocument voor de beschikbaarheid en bereikbaarheid Eerstelijnszorg in Nederland (PDF)

Meer weten over telefonie voor de zorg?

Wilt u weten hoe we uw bereikbaarheid kunt verbeteren? Neem contact op met één van onze adviseurs. We maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken of sturen u direct een vrijblijvende offerte!

Informatie aanvragen