E-Zorg telefonie koppeling

E-ZorgVeel huisartsen en apothekers hebben een E-Zorg verbinding ten behoeve van datacommunicatie met het informatiesysteem (HIS, AIS) en het berichtenverkeer. Deze beveiligde verbindingen zijn uitermate geschikt om daarover ook telefonieverkeer af te handelen.

Samenwerkingsovereenkomst

Vtel telecom heeft met E-Zorg een samenwerkingsovereenkomst om, indien de klant dit wenst, ook telefonie over deze verbinding aan te bieden.  Voor de klant is er één aanspreekpunt in het geval van eventuele storingen of andere problemen op het netwerk.

De heer Marcel Jaspers, Managing Director zegt over de samenwerking het volgende:

“Mooi dat we op deze manier gezamenlijk onze klanten kunnen helpen. Huisartsen kunnen via de E-Zorg verbinding gebruik maken van telefonie van Vtel telecom. Om de kwaliteit van dienstverlening te kunnen borgen, zijn de datacenters van Vtel telecom en E-Zorg direct met elkaar gekoppeld.”

Heeft u een E-Zorg verbinding en zou u meer willen weten over de mogelijk belt u dan met Vtel telecom, 088-4800900 of stuur een mail naar verkoop@vtel.nl

« Terug naar het overzicht

Meer weten over telefonie voor de zorg?

Wilt u weten hoe we uw bereikbaarheid kunt verbeteren? Neem contact op met één van onze adviseurs. We maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken of sturen u direct een vrijblijvende offerte!

Informatie aanvragen