Vcare | high secure cloudtelefonie

Met Vcare bieden wij de zorgsector het beste van twee werelden: alle voordelen en flexibiliteit van internettelefonie, maar wel met de noodzakelijke betrouwbaarheid en veiligheid van een gesloten netwerk.

Vtel beheert het Vcare telefonieplatform 24/7 in een ultra veilige private cloud omgeving en zo kunt u  rekenen op een extreem hoge beschikbaarheid, waarbij uw bereikbaarheid in de meest extreme situaties gewaarborgd is, met een gemiddelde uptime van maar liefst 99,99%.

Daar komt bij dat u geen investering heeft in een eigen telefoonsysteem en nagenoeg geen onderbrekingen in uw telefoonverkeer bij onderhoud of storingen. Heeft u meerdere vestigingen, dan kunnen deze eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld en zo zonder kosten met elkaar bellen.

Vcare biedt u daarnaast diverse zorgmodules om uw werkprocessen, technisch beheer en management-informatie significant te verbeteren. 

Vcare wordt op maat geleverd vanuit 3 basisconcepten:

Meer weten over telefonie voor de zorg?

Wilt u weten hoe we uw bereikbaarheid kunt verbeteren? Neem contact op met één van onze adviseurs. We maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken of sturen u direct een vrijblijvende offerte!

Informatie aanvragen