088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

Ik heb alles direct paraat

Vcare Connect

“Een eenvoudige en efficiënte koppeling van Vcare met uw patiëntendossier.”

Alle patiëntinformatie bij de hand

U wilt bij binnenkomende gesprekken direct uw HIS-patiëntendossier* openen zodat u sneller inzicht heeft in de patiëntgegevens. Ook wilt u uw patiënten eenvoudig vanuit het dossier kunnen bellen.

Eenvoudig bellen vanuit uw patiëntendossier

Met Vcare Connect heeft u bij een oproep van een patiënt snel en gemakkelijk toegang tot zijn gegevens. Ook kunt u na bijvoorbeeld intern overleg een patiënt eenvoudig vanuit het dossier terugbellen. Dit heeft niet alleen een positieve invloed op uw patiënttevredenheid, maar ook op uw interne organisatie die hiermee sneller en efficiënter werkt. U voldoet bovendien eerder aan de gestelde bereikbaarheidseisen en kunt hiermee uw rendement verhogen, aangezien steeds weer zorgverzekeraars een goede bereikbaarheid stimuleren.

In het kort

  • Patiëntendossier openen bij binnenkomende oproep
  • Rechtstreeks vanuit het HIS-dossier een patiënt bellen

* Met steeds meer HIS en HAPIS software leveranciers ontwikkelen wij een koppeling met ons Vcare telefonie-platform. Informeer bij onze verkoop afdeling naar de mogelijkheden voor uw eigen patiënteninformatiesysteem.

Telefoniediensten bespreken?

Zoekt u iemand die meedenkt en een oplossing heeft die garant staat voor een zorgeloze bereikbaarheid op het moment dat u of uw doelgroep het nodig heeft?

088 4 800 900

Neem vrijblijvend contact op

Vtel telecom gaat verder
als Vcare connect

Uw communicatie is onze zorg.

You have Successfully Subscribed!