088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

De iPhone XR is dé high-end smartphone: een super slimme en krachtige chip, ultrasnelle Face ID, briljante camera en een gloednieuw Liquid Retina-display. 

 

iPhone XR. Prachtig, wat ’ie allemaal kan!

 

Gloednieuw Liquid Retina-display:

Het meest geavanceerde LCD-display in de industrie. Het innovatieve ontwerp van de achter­grond­verlichting zorgt ervoor dat het scherm tot in de hoeken wordt benut. Daardoor zie je die natuur­getrouwe kleuren over het gehele scherm weergegeven.

Nog snellere Face ID:

Geavanceerde Face ID: beveiliging is eenvoudig wanneer je gezicht je wacht­woord is. Zo kun je met slechts één blik je iPhone ontgrendelen en inloggen bij apps, accounts en nog veel meer. Het is de veiligste vorm van gezichts­herkenning in een smart­phone, wat nu nog sneller werkt.

En een baanbrekend camerasysteem:

De populairste camera ter wereld luidt een nieuw tijdperk voor de fotografie in. De innovatieve sensor maakt gebruik van de ISP en de Neural Engine, zodat jij ongekend mooie foto’s kunt schieten.

Krachtigste chip in een smart­phone:

De slimme A12 Bionic-chip staat garant voor geweldige AR-ervaringen, beeldschone portretten met diepteregeling en meer snelheid in alles wat je doet.

 

 

 

Kleurrijk feestje!

 

Apple maakt er dit jaar een kleurrijk feestje van met de kleuren van de iPhone XR:

Coral

Red

Yellow

Black

White

Blue

Wat is jouw favoriete kleur? 

 

Beste relatie,

Tussen Kerst en Oud & Nieuw zijn wij beperkt bereikbaar. De volgende dagen zijn wij gesloten:

maandag 24 december 2018

dinsdag 25 december 2018

woensdag 26 december 2018

maandag 31 december 2018

dinsdag 1 januari 2019

Op 27 en 28 december zijn wij met een lage bezetting bereikbaar voor dringende zaken die niet kunnen wachten tot na de feestdagen.

 

You have Successfully Subscribed!