088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

Om klanten in het Westen van het land nog beter te kunnen bedienen heeft Vtel telecom een kantoor geopend in Schiphol-Rijk. Dit is nu de uitvalbasis voor onze Account Managers Edwin Jacobs en Samira Van Eijk, zij worden ter plekke vakkundig ondersteund door onze Verkoopadviseur Iwan Waldt en Projectleider Jonathan Teske.

 

Het splinternieuwe kantoor is klaar om u te ontvangen,
maak gerust een afspraak dan zetten wij de koffie klaar.

 

Bezoekadres: Beechavenue 2-16, 1119 RT Schiphol – Rijk

Samira van Eijk

Account Manager

 

Sterk gemotiveerd en met een grote deskundigheid adviseert Samira bestaande en nieuwe klanten. Samira kent alle “ins and outs” van de eerstelijns zorg en zal u daarom altijd de juiste oplossing aanbieden.

 

Edwin Jacobs

Senior Account Manager

 

Na jarenlange ervaring heeft de wereld van telecommunicatie en de zorgmarkt maar weinig geheimen meer voor Edwin. Zijn expertise en bedrevenheid zal u als klant zeker weten te waarderen.

 

Iwan Waldt

Verkoopadviseur

 

Iwan is al 8 jaar lid van het V-team, zijn uitgebreide kennis en professionalisme zorgen voor een vlekkeloze opvolging van uw klantendossier.

 

Jonathan Teske

Projectleider

 

Als Engineer kent de wereld van de telecommunicatie geen geheimen voor Jonathan. Gecombineerd met zijn gestructureerde werkwijze zorgt hij ervoor dat elk project naar een tevreden klant leidt.