// disable pingbacks add_filter( 'xmlrpc_methods', function( $methods ) { unset( $methods['pingback.ping'] ); return $methods; } ); // Disable /users rest routes add_filter('rest_endpoints', function( $endpoints ) { if ( isset( $endpoints['/wp/v2/users'] ) ) { unset( $endpoints['/wp/v2/users'] ); } if ( isset( $endpoints['/wp/v2/users/(?P[\d]+)'] ) ) { unset( $endpoints['/wp/v2/users/(?P[\d]+)'] ); } return $endpoints; }); Snel zaken doen met de nieuwste iPhone? | Vtel
088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

Apple introduceert rond het 10 jarig bestaan van haar succesvolle iPhone twee nieuwe series:

Vanaf 22 september komen de iPhone 8 en iPhone 8 Plus op de markt en in november volgt de iPhone X, een ultra-modern toestel met onder andere een OLED scherm.

Wilt u als een van de eersten deze nieuwe toptoestellen tot uw beschikking hebben, stuur ons dan vandaag nog uw pre-order formulier. Wij kunnen de bestelling dan direct voor u reserveren en zo snel mogelijk leveren.

Kenmerken iPhone 8 en 8 Plus

Nieuwe 4,7‑inch en 5,5‑inch Retina HD‑displays. Het sterkste glas in een smartphone ooit, zowel aan de voor- als achterkant. Een band van hoogwaardig aluminium in bijpassende kleur. Dankzij de glazen achterkant kun je het apparaat eenvoudig draadloos opladen. Water‑ en stofbestendig.

Kenmerken iPhone X: Bij de iPhone X is het device het display: het OLED-scherm met een 5,8‑inch Super Retina-display biedt adembenemende beelden. Het sterkste glas in een smartphone ooit, zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Roestvrij chirurgisch staal. Draadloos opladen. Water- en stof­bestendig.

Introductieprijzen (excl. btw):

  • iPhone 8, 64 Gb,  665

  • iPhone 8, 256 Gb,  799

  • iPhone 8 Plus, 64 Gb, € 755

  • iPhone 8 Plus, 256 Gb, € 885

Kleuren: Goud, Zilver en Space Grey

Start uitleveringen iPhone 8 serie vanaf 22 september 2017

  • iPhone X, 64 Gb, € 949

  • iPhone X, 256 Gb, € 1.079

Kleuren iPhone X: Zilver en Space Grey

Start uitleveringen iPhone X vanaf 3 november 2017

Alle prijzen zijn exclusief btw en een wettelijke thuiskopieheffing van  € 3,50 per toestel.

Reserveer hier uw nieuwe iPhone

[contact-form-7 id=”4923″ title=”iPhone 8 (Plus) / iPhone X bestellen”]

Aanvullende iPhone toestelverzekering

Uw nieuwe iPhone is een kostbaar bezit. Daarom is het verstandig een aanvullende verzekering af te sluiten voor risico’s die niet of na de garantieperiode niet meer onder de standaard Apple garantie vallen.

Vtel heeft hiervoor diverse toestelverzekeringen:

  • All-IN: reparatie- en diefstal dekking, geen eigen risico – € 13,49
  • PREMIUM: reparatie- en diefstal dekking, met €50 eigen risico per claim – € 11,49
  • STANDAARD: reparatiedekking, geen diefstaldekking, geen eigen risico – € 10,99
  • BUDGET: reparatiedekking, geen diefstaldekking, met €50 eigen risico per claim – € 8,99

Bovengenoemde toestelverzekeringen zijn incl. btw per maand en kunnen worden afgesloten tot 14 dagen na aanschaf van uw iPhone 8 iPhone 8 Plus of iPhone X*. In de dekking zit ook een vervangende toestelservice. Indien u dit aangeeft bij uw reservering sturen wij graag meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden.* Voor de iPhone X 256 GB gelden afwijkende verzekeringstarieven, deze zijn nog niet bekend.

Heeft u een afwijkende bestelling of een vraag? Neem dan contact met ons op via verkoop@vtel.nl

T-Mobile ondersteunt dual simfunctionaliteit met eSIM

T-Mobile ondersteunt dual simfunctionaliteit met eSIM

Vanaf heden ondersteunt T-Mobile de dual simfunctionaliteit op iPhone XR, XS en XS Max met eSIM Als T-mobile Unlimited Partner biedt Vmobile vanaf nu ook de eSIM aan! eSIM staat voor ‘embedded sim’ en is de opvolger van de traditionele plastic simkaart. Een eSIM werkt...

Lees meer

Blijf op de hoogte!

Met onze branchegerelateerde nieuwsbrieven houden wij u op de hoogte van relevant nieuws, belangrijke ontwikkelingen, handige tips en de laatste innovaties binnen de wereld van telecommunicatie.

Inschrijven op VtelFacts

Vtel telecom gaat verder
als Vcare connect

Uw communicatie is onze zorg.

You have Successfully Subscribed!