// disable pingbacks add_filter( 'xmlrpc_methods', function( $methods ) { unset( $methods['pingback.ping'] ); return $methods; } ); // Disable /users rest routes add_filter('rest_endpoints', function( $endpoints ) { if ( isset( $endpoints['/wp/v2/users'] ) ) { unset( $endpoints['/wp/v2/users'] ); } if ( isset( $endpoints['/wp/v2/users/(?P[\d]+)'] ) ) { unset( $endpoints['/wp/v2/users/(?P[\d]+)'] ); } return $endpoints; }); Vcycle: heel logisch | Vtel
088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

Ook de overheid ziet kansen in de refurbished markt

De overheid ziet veel kansen in de duurzame aspecten die de markt van refurbished apparatuur te bieden heeft. Het continu aanschaffen van nieuwe apparatuur kan voor veel bedrijven een te dure uitgave zijn. Het investeren in refurbished apparatuur is naast kostenbesparend ook milieuvriendelijk, omdat ‘oudere’ telefoons niet onnodig op de stortplaats belanden, maar een tweede leven krijgen. Het ministerie van Economische Zaken en UNETO-VNI hebben vijf grote merken van refurbished producten gevraagd een keurmerk op te zetten. Het refurbished keurmerk beschrijft verschillende maatstaven waar het gebruikte IT-product na keuring aan moet voldoen voordat het de naam ‘refurbished’ mag dragen.

Gecontroleerde eerder gebruikte telefoons: dé uitkomst voor bedrijven!

Deze positieve ontwikkeling en de erkenning van de overheid in acht genomen hebbende, levert ook Vmobile refurbished toestellen voor uw organisatie onder de naam Vcycle. Wij werken zoals u gewend bent enkel met de kwalitatief meest betrouwbare aanbieders, en geven een minimale garantie van 2 jaar af op alle apparaten. Wilt u meer informatie? Dat kan! Contacteer ons en wij zullen u verder begeleiden in de wereld van de refurbished apparaten.  

Vtel telecom gaat verder
als Vcare connect

Uw communicatie is onze zorg.

You have Successfully Subscribed!