// disable pingbacks add_filter( 'xmlrpc_methods', function( $methods ) { unset( $methods['pingback.ping'] ); return $methods; } ); // Disable /users rest routes add_filter('rest_endpoints', function( $endpoints ) { if ( isset( $endpoints['/wp/v2/users'] ) ) { unset( $endpoints['/wp/v2/users'] ); } if ( isset( $endpoints['/wp/v2/users/(?P[\d]+)'] ) ) { unset( $endpoints['/wp/v2/users/(?P[\d]+)'] ); } return $endpoints; }); Veiligheid: de kracht van Vtel | Vtel
088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

Afgelopen maand is Vtel dga Gerard Olde Olthof, met het oog op de nieuwe AVG-wet, door Business Company geïnterviewd over wat Vtel zo’n veilige, betrouwbare partner maakt.

 

De AVG – Algemene Verordening Gegevensbescherming – die op 25 mei van kracht is gegaan, stelt extra eisen aan privacybescherming. Overal moeten bedrijven en organisaties aan de slag met hun telefonie- en communicatiesysteem.

Ze belanden bij Vtel, omdat Vtel met Vcare al een telecomoplossing ontwikkelde voor de zorgsector dat aan de strenge AVG-eisen voldoet. Het garandeert daar een zorgeloze bereikbaarheid en optimale communicatie met de doelgroepen.

 

“Betrouwbaarheid, beheersbaarheid en veiligheid, dat is Vtel.”

Gerard Olde Olthof

Met de twee eigen netwerken van Vtel bij elkaar hebben we de beste bescherming voor Vcare, en voldoen we volledig aan de eisen die de AVG stelt, niet alleen in de zorg, maar ook in andere sectoren.

Het volledige artikel leest u hier.

Vtel telecom gaat verder
als Vcare connect

Uw communicatie is onze zorg.

You have Successfully Subscribed!