// disable pingbacks add_filter( 'xmlrpc_methods', function( $methods ) { unset( $methods['pingback.ping'] ); return $methods; } ); // Disable /users rest routes add_filter('rest_endpoints', function( $endpoints ) { if ( isset( $endpoints['/wp/v2/users'] ) ) { unset( $endpoints['/wp/v2/users'] ); } if ( isset( $endpoints['/wp/v2/users/(?P[\d]+)'] ) ) { unset( $endpoints['/wp/v2/users/(?P[\d]+)'] ); } return $endpoints; }); Verkorting van de wachtrijen voor de Huisartsenposten in Oost-Brabant | Vtel
088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

Huisartsenposten Oost-Brabant heeft overtuigd gekozen voor de implementatie van onze communicatiesuite, Vcare. De organisatie, waarbij 500 huisartsen zijn aangesloten, voorziet door de samenwerking met Vtel een verbetering van de telefonische bereikbaarheid en verkorting van de wachtrijen.

De Huisartsenposten Oost-Brabant kent een verzorgingsgebied van 1,1 miljoen inwoners. De zorg wordt verleend vanuit huisartsenposten in Eindhoven, Geldrop, Helmond, ‘s-Hertogenbosch, Oss, Uden en Zaltbommel. Bij spoedeisende hulp wordt eerst contact gelegd met een van de triagecentra in Eindhoven of ’s-Hertogenbosch.
De organisatie constateerde dat cliënten met een hulpvraag lang, soms te lang, in de wacht bleven staan.

“Helaas zijn wij, net zoals vele andere huisartsenposten, bekend met dit probleem”, aldus Harrie Geboers, voorzitter Raad van Bestuur van Huisartsenposten Oost-Brabant. “Dit probleem heeft meerdere oorzaken”, stelt Geboers, “waar we stuk voor stuk mee aan de slag zijn gegaan. Een van de oorzaken bleek het oude telefoniesysteem te zijn, dat ons meerdere malen in de steek liet. Na een intensieve zoektocht zijn we bij een nieuw systeem uitgekomen, de communicatiesuite Vcare van Vtel, waarmee we een flinke verbetering gaan behalen”.

“Na een intensieve zoektocht zijn we bij een nieuw systeem uitgekomen, de communicatiesuite Vcare van Vtel, waarmee we een flinke verbetering gaan behalen”.

De implementatie van Vcare start op korte termijn. Huisartsenposten Oost-Brabant wil namelijk voor de feestdagen voor de spoedeisende hulp gebruik kunnen maken van Vcare en geen risico’s nemen met het huidige telefoniesysteem.

Vtel telecom gaat verder
als Vcare connect

Uw communicatie is onze zorg.

You have Successfully Subscribed!