088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

Vanwege het groeiende aantal organisaties dat gebruik maakt van de communicatiesuite Vcare, heeft Vtel een kantoor geopend in Schiphol-Rijk. Vanuit de vestiging in Schiphol-Rijk kan ook service en support verleend worden aan de klanten.

“Het was zeker nodig dat Vtel een eigen kantoor kreeg in het westen”, zegt Gerard Olde Olthof, directeur van Vtel: “Het aantal klanten neemt toe en we willen dan dichtbij hen zijn met onze diensten. Vandaar dat ook een service-engineer deel uitmaakt van ons team in Schiphol-Rijk. Dat garandeert een snellere en flexibele service.”

In totaal werken er op deze locatie nu vier mensen, waaronder twee accountmanagers. Mede gezien de ontwikkelingen verwacht Olde Olthof binnen een jaar een verdubbeling: “Dat zijn inderdaad de vooruitzichten, omdat de vraag naar onze diensten sterk toeneemt.”
Vtel is met de divisie Vcare marktleider in de zorgsector op het terrein van huisartsenposten en -praktijken alsmede apotheken. Dankzij de geavanceerde, hoogwaardige telecomdiensten van Vcare kunnen 13,5 miljoen burgers erop vertrouwen dat zij ’s avonds en in het weekend een huisarts kunnen bereiken.

Naast Vcare is ook de zakelijke markt een belangrijke groep met onder andere cloudtelefonie en mobiele telecommunicatie.
“In de zakelijke sector spelen wij een steeds prominentere rol”, zegt Olde Olthof: “Niet alleen omdat wij met onze mobiele services een stap verder gaan, maar ook doordat de vraag naar cloudtelefonie nu toeneemt. En je ziet dat ook het verdwijnen van ISDN daar een rol in speelt. Bedrijven en organisaties moeten overstappen, waarbij cloudtelefonie van Vtel het beste alternatief is.”

Of er naast Schiphol-Rijk nog meerdere vestigingen komen, durft de directeur van Vtel tot slot nog niet te zeggen: “In elk geval blijft Enschede onze hoofdvestiging. In andere regio’s werken wij uitstekend samen met partners die wij op het gebied van implementatie, support en service, graag inschakelen.”

Het splinternieuwe kantoor is klaar om u te ontvangen.
Maak gerust een afspraak, ons team zet de koffie klaar!

 

Bezoekadres: Beechavenue 2-16, 1119 RT Schiphol – Rijk

Samira van Eijk

Accountmanager

 

Sterk gemotiveerd en met een grote deskundigheid adviseert Samira bestaande en nieuwe klanten. Samira kent alle “ins and outs” van de eerstelijnszorg en zal u daarom altijd de juiste oplossing aanbieden.

 

Edwin Jacobs

Senior Accountmanager

 

Na jarenlange ervaring heeft de wereld van telecommunicatie en de zorgmarkt maar weinig geheimen meer voor Edwin. Zijn expertise en bedrevenheid zal u als klant zeker weten te waarderen.

 

Iwan Waldt

Verkoopadviseur

 

Iwan is al 8 jaar lid van het V-team, zijn uitgebreide kennis en professionalisme zorgen voor een vlekkeloze opvolging van uw klantendossier.

 

Jonathan Teske

Projectleider

 

Als engineer kent de wereld van de telecommunicatie geen geheimen voor Jonathan. Gecombineerd met zijn gestructureerde werkwijze zorgt hij ervoor dat elk project naar een tevreden klant leidt. 

Vtel telecom gaat verder
als Vcare connect

Uw communicatie is onze zorg.

You have Successfully Subscribed!