088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl
Topicus en Vtel hebben hun krachten gebundeld om Primair Huisartsenposten van een nieuwe, geïntegreerde oplossing voor HAP en telefonie te voorzien.

Na een maandenlang intensief traject met alle betrokken partijen, heeft afgelopen maandag 28 mei de succesvolle livegang plaatsgevonden bij Primair Huisartsenposten. Op één dag zijn de zes locaties in Utrecht, Leidsche Rijn, Blaricum, Zeist, Nieuwegein en Houten gemigreerd naar het nieuwe Topicus HAP systeem en voorzien van de nieuwe telefonieomgeving van Vtel, Vcare.

Primair kiest met Topicus HAP en Vcare voor een geïntegreerde oplossing
voor zorgproces én telefonie.

Met de deskundige ondersteuning van alle partijen op elke locatie zijn alle systemen om 17:00 uur succesvol live gegaan. Alle partijen kijken terug op een succesvolle start en vooruit naar een toekomst, waarin we elkaar blijven ondersteunen. Langs deze weg willen wij alle medewerkers van Primair, Topicus en Vtel die hun steentje hebben bijgedragen, hartelijk danken voor hun inzet vooraf en steun tijdens de migratie.

Beste relatie,

Tussen Kerst en Oud & Nieuw zijn wij beperkt bereikbaar. De volgende dagen zijn wij gesloten:

maandag 24 december 2018

dinsdag 25 december 2018

woensdag 26 december 2018

maandag 31 december 2018

dinsdag 1 januari 2019

Op 27 en 28 december zijn wij met een lage bezetting bereikbaar voor dringende zaken die niet kunnen wachten tot na de feestdagen.

 

You have Successfully Subscribed!