088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

Optimale klantbeleving
door een optimale
bereikbaarheid

Kom dichter bij uw klanten

Verder denken, verder kijken en verder vragen. Dat is Vtel ten voeten uit. Een goede bereikbaarheid begint wat ons betreft met goed luisteren en inzicht krijgen in uw specifieke situatie. We kruipen in uw huid, bijten ons vast in uw business en alles wat daarmee samenhangt.

Zo krijgt u niet de oplossing die u vraagt, maar die u echt nodig heeft. Een oplossing die garant staat voor een zorgeloze bereikbaarheid en optimale communicatie met uw doelgroep. Vandaag én morgen.

Vtel gaat verder, brengt dichterbij

Al 25 jaar richten wij ons op de fundamentele communicatiebehoeften van onze klanten met als doel hen nog dichter bij hun klanten te brengen. In een steeds complexer wordende communicatiemarkt is innovatie noodzakelijk en daarom zoeken wij altijd naar de beste oplossingen zodat we ook u dichter bij uw klanten kunnen brengen.

Niet door zomaar de oplossing te bieden waar u om vraagt, maar door samen op zoek te gaan naar veilige, intelligente en betrouwbare bereikbaarheidsoplossingen die echt nodig zijn.

Verder dan u verwacht

Het gaat niet alleen om een visie op de wereld van morgen, maar juist om het herkennen van de klantvragen van vandaag. Wij verstaan de kunst om door aanbodgestuurde vragen heen te kijken naar de vragen die onze klanten echt bezig houden. Aan ons de uitdaging om vragen telkens weer met creatieve oplossingen te beantwoorden. Kennis van (andermans) zaken staat centraal, we willen weten wat u bezighoudt en wat er in de markt gebeurt. Complexiteit brengen we terug tot de essentie om zo optimale oplossingen te vinden in een creatieve combinatie van nieuwe en bewezen technieken.

U vindt de privacy van uw klanten of patiënten
belangrijk? Wij ook!

Standaard cloudtelefonie over het onbeveiligde internet, zogenaamde Voice over IP, levert veel privacy en beveiligingsrisico’s. Daarom beheert Vtel haar eigen cloudtelefonieplatform 24/7 in een ultra veilige private cloudomgeving.

Het Vtel platform is volledig in Nederland beheerd en redundant opgebouwd. Zo kunt u rekenen op een extreem hoge beschikbaarheid, waarbij uw bereikbaarheid in de meest extreme situaties gewaarborgd is.

Telefonie voor de Zorg

Zakelijke telefonie

Telefoniediensten bespreken?

Wilt u dat iemand met u meedenkt over een oplossing heeft die garant staat voor een zorgeloze bereikbaarheid op het moment dat u of uw doelgroep het nodig heeft? Ruim 500 ondernemingen, gemeenten en meer dan de helft van alle huisartsenposten in Nederland gingen u voor.

 

Gaat verder, brengt dichterbij

Een goede bereikbaarheid begint wat ons betreft met goed luisteren en inzicht krijgen in uw specifieke situatie. Wij maken het verschil door verder te denken, verder te kijken en verder te vragen. Dat is Vtel ten voeten uit. Zo krijgt u niet de oplossing die u vraagt, maar die u écht nodig heeft.

 

088 4 800 900 · verderpraten@vtel.nl

Vtel telecom gaat verder
als Vcare connect

Uw communicatie is onze zorg.

You have Successfully Subscribed!