088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

Bedrijfsinformatie en Algemene Voorwaarden

Bedrijfsinformatie

Algemene Voorwaarden Vtel

Op al onze leveringen en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Almelo, onder
nummer 39/2001.

Via onderstaande knop kunt u een digitale versie van onze Algemene Voorwaarden opvragen. Voor bijkomende vragen kunt u ook telefonisch contact opnemen met de afdeling Verkoop.

Corporate info

BTW nummer: NL805785231B01
KvK:  06083003

Vtel telecom en de verwerkersovereenkomst

Vtel telecom verwerkt persoonsgegevens omdat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons heeft verstrekt. Welke gegevens door ons worden verwerkt, kunt lezen in onze privacyverklaring op de website.

Vtel telecom neemt de bescherming van uw gegevens zeer serieus en treft daarom passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is het verplicht om de afspraken tussen de verwerkingsverantwoordelijke en de verwerker rondom de verwerking van persoonsgegevens in een verwerkingsovereenkomst vast te leggen.

Vtel telecom heeft een verwerkingsovereenkomst opgesteld die specifiek is voor de diensten van Vtel telecom. Deze verwerkingsovereenkomst is geborgd in de organisatie en processen van Vtel telecom. Vanwege certificeringen, standaardisering van processen en systemen en voor duidelijkheid in communicatie hanteren wij voor iedere klant dezelfde verwerkingsovereenkomst.

Deze verwerkingsovereenkomst staat op de website van Vtel. Als klant van Vtel telecom kunt u deze afdrukken, ondertekenen en opsturen naar uw contactpersoon binnen Vtel telecom of naar privacy@vtel.nl.

 

Corporate info

BTW nummer: NL805785231B01
KvK:  06083003

Een vraag? We helpen u graag verder:

p

Verkoop

Voor vragen over onze producten en diensten kunt u contact opnemen met onze afdeling Verkoop

Mobiel

Voor vragen met betrekking tot mobiele telefonie kunt u contact opnemen met onze afdeling Mobiel

Support

Voor het aanmaken of opvolgen van tickets en technische ondersteuning neemt u contact op met onze afdeling Support

i

Administratie

Voor vragen over facturen, betalingen en andere boekhoudzaken kunt u contact opnemen met onze afdeling Administratie

Marketing

Voor marketing-, communicatie- en persaangelegenheden kunt u contact opnemen met onze afdeling Marketing

Management

Voor vragen, opmerkingen en contractzaken gericht aan het Vtel Management Team

DISCLAIMER:

Deze website werd met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, waarbij Vtel telecom streeft naar het geven van correcte en actuele informatie. Aan de informatie op de website van de Vtel telecom kunnen geen rechten ontleend worden.

Vtel telecom behoudt zich het auteursrecht op deze website voor. Uitsluitend met uitdrukkelijke bronvermelding  is het toegestaan de informatie op deze website geheel of gedeeltelijk op enigerlei wijze over te nemen en/of te verspreiden.

Als u vragen heeft over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op. Vtel telecom aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen. Vtel telecom is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of andere websites die verwijzen naar deze website.

Telefoniediensten bespreken?

Wilt u dat iemand met u meedenkt over een oplossing heeft die garant staat voor een zorgeloze bereikbaarheid op het moment dat u of uw doelgroep het nodig heeft? Ruim 500 ondernemingen, gemeenten en meer dan de helft van alle huisartsenposten in Nederland gingen u voor.

 

 

Een zorgeloze bereikbaarheid met onze 24/7 support

Wij bieden betrouwbare telefonie aan en onze engineers staan desgewenst 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw dienst. Ook tijdens feestdagen.

Meer info

 

Vtel telecom gaat verder
als Vcare connect

Uw communicatie is onze zorg.

You have Successfully Subscribed!