088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

Gaat verder, brengt dichterbij

Vtel telecom gaat verder, brengt dichterbij

Verder denken, verder kijken en verder vragen. Dat is Vtel ten voeten uit. We kruipen in uw huid, bijten ons vast in uw business en in alles wat daarmee samenhangt. Zo krijgt u niet de oplossing die u vraagt, maar de oplossing die u echt nodig heeft. Ga verder met Vtel en kom dichter bij uw klanten dan ooit.

Onze visie

In een snel veranderende en steeds complexer wordende
(tele-)communicatiemarkt, waarbij iedereen altijd en overal bereikbaar wil zijn, is Vtel dé partij waarop u rotsvast kunt vertrouwen. Innovatieve oplossingen in combinatie met een hoge beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid zijn daarbij essentieel.

Onze missie

Wij richten ons op de fundamentele communicatiebehoeften van onze klanten met het doel hen nog dichter bij hun klanten te brengen. We zoeken naar wat onze klanten echt nodig hebben om verder te komen op het gebied van communicatie. Hiervoor gebruiken we de beste technische oplossingen.

Onze kernwaarden

Met aandacht
In het begrijpen van de ambities, drijfveren en behoeften van onze klanten ligt onze toegevoegde waarde. Dat vraagt om aandacht, inlevingsvermogen en oprechte betrokkenheid.
Transparant
Wij zijn open en oprecht. Verkopen geen bullshit. We willen niet alleen
vandaag, maar ook morgen met onze klanten zaken doen. Onze communicatie is helder en duidelijk. Complexiteit brengen we terug tot de essentie.
Doortastend
Wij zijn actief, doortastend en energiek met ons werk bezig. We geven niet snel op en volharden in het leveren van de beste kwaliteit. Met minder nemen we geen genoegen.
Resultaatgericht
Wij staan stevig met beide benen op de grond en gebruiken ons gezonde verstand. Pragmatisch en resultaatgericht. Dat leidt tot concrete oplossingen, perfect afgestemd op de situatie.
Vooruitstrevend
We willen weten wat onze klanten bezighoudt en wat er in de markt gebeurt om daarop te anticiperen. Kennis van (andermans) zaken staat centraal, net als het vermogen om optimale oplossingen te vinden in een creatieve combinatie van nieuwe en bewezen techniek.

Onze belofte

Verder denken, verder kijken en verder vragen. Dat is Vtel ten voeten uit. We kruipen in uw huid, bijten ons vast in uw business en in alles wat daarmee samenhangt. Zo krijgt u niet de oplossing die u vraagt, maar de oplossing die u echt nodig heeft. Ga verder met Vtel en kom dichter bij uw klanten dan ooit.

Onze motivatie

Het gaat niet alleen om een visie op de wereld van morgen, maar juist om het herkennen van de klantvragen van vandaag. Wij verstaan de kunst om door aanbodgestuurde vragen heen te kijken naar de vragen die onze klanten echt bezig houden. Aan ons de uitdaging om die vragen telkens weer met creatieve oplossingen te beantwoorden.

Telefonie voor de Zorg

Zakelijke telefonie

Veilig en flexibele telefonie

Tijdig nieuwe mogelijkheden zien en benutten houdt een organisatie scherp. Als veranderingen snel gaan is het lastig het overzicht te bewaren. Door spraak- en datanetwerken te combineren is er een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden ontstaan waarin Vtel voorop loopt. Wij helpen u graag deze nieuwe mogelijkheden te benutten.

088 4 800 900 · verderpraten@vtel.nl

Vtel telecom gaat verder
als Vcare connect

Uw communicatie is onze zorg.

You have Successfully Subscribed!