088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

Kom dichterbij uw klanten

Vtel telecom levert een uitgebreid portfolio aan producten en diensten die garant staan voor een zorgeloze
communicatie met uw doelgroep. 

Al ruim 25 jaar richten wij ons op de fundamentele communicatiebehoeften van onze klanten. In een steeds complexer wordende communicatiemarkt is innovatie noodzakelijk en daarom zoeken wij altijd naar de beste oplossingen van nieuwe en bewezen technieken. Beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid zijn daarbij onze belangrijkste onderliggende waarden.

Als zorgverlener dichter bij uw patiënt
dankzij een veilige communicatie

Meer dan de helft van alle huisartsenposten in Nederland en duizenden zorgverleners in huisartsenpraktijken, gezondheidscentra en verpleeg- en verzorgingstehuizen vertrouwen hun telefonische bereikbaarheid aan Vtel toe en zo kunnen ruim 12 miljoen inwoners in Nederland rekenen op een zeer betrouwbare en veilige communicatie met hun dokter.

Kom zakelijk verder dankzij slimme
communicatieoplossingen

Op het gebied van zakelijke telefonie zijn er nu toepassingen die u meer efficiency en slagkracht bieden. Door spraak- en datanetwerken te combineren is er een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden ontstaan waarin Vtel voorop loopt. Wij helpen u graag deze nieuwe mogelijkheden te benutten.

Telefonie voor de Zorg

Zakelijke telefonie

Kom met ons praten tijdens de Huisartsbeurs

Vcare en E-Zorg: samen voor veilige communicatie in de zorg Met het telefonieplatform Vcare by Vtel en het gesloten netwerk van E-Zorg bent u als zorgverlener verzekerd van veilige uitwisseling van informatie en veilige communicatie met uw patiënten en collega's. U...

Lees meer

Vcare Call Back: oplossing voor lange wachttijden

Door toenemende drukte bij huisartsenpraktijken en -posten ontstaan aan de telefoon vaak lange wachttijden. Recent meldde eerstelijns branchevereniging InEen in het NOS journaal dat in maar liefst 75% van de niet urgente gevallen patiënten bij hun huisartsenpost 2...

Lees meer

Blijf op de hoogte!

Met onze branchegerelateerde nieuwsbrieven houden wij u op de hoogte van relevant nieuws, belangrijke ontwikkelingen, handige tips en de laatste innovaties binnen de wereld van telecommunicatie.

Inschrijven op VtelFacts

Meer weten?

Wij staan u graag te woord, bel vrijblijvend voor informatie

088 4 800 900

Onze partners

Gaat verder, brengt dichterbij

Een goede bereikbaarheid begint wat ons betreft met goed luisteren en inzicht krijgen in uw specifieke situatie. Wij maken het verschil door verder te denken, verder te kijken en verder te vragen. Dat is Vtel ten voeten uit. Zo krijgt u niet de oplossing die u vraagt, maar die u écht nodig heeft.

 

088 4 800 900 · verderpraten@vtel.nl