088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

Kom dichterbij uw klanten

Vtel telecom levert een uitgebreid portfolio aan producten en diensten die garant staan voor een zorgeloze
communicatie met uw doelgroep. 

Al ruim 25 jaar richten wij ons op de fundamentele communicatiebehoeften van onze klanten. In een steeds complexer wordende communicatiemarkt is innovatie noodzakelijk en daarom zoeken wij altijd naar de beste oplossingen van nieuwe en bewezen technieken. Beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid zijn daarbij onze belangrijkste onderliggende waarden.

Als zorgverlener dichter bij uw patiënt
dankzij een veilige communicatie

Meer dan de helft van alle huisartsenposten in Nederland en duizenden zorgverleners in huisartsenpraktijken, gezondheidscentra en verpleeg- en verzorgingstehuizen vertrouwen hun telefonische bereikbaarheid aan Vtel toe en zo kunnen ruim 12 miljoen inwoners in Nederland rekenen op een zeer betrouwbare en veilige communicatie met hun dokter.

Kom zakelijk verder dankzij slimme
communicatieoplossingen

Op het gebied van zakelijke telefonie zijn er nu toepassingen die u meer efficiency en slagkracht bieden. Door spraak- en datanetwerken te combineren is er een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden ontstaan waarin Vtel voorop loopt. Wij helpen u graag deze nieuwe mogelijkheden te benutten.

Telefonie voor de Zorg

Zakelijke telefonie

Overeenstemming bereikt over akkoord huisartsenzorg

Extra € 133 miljoen! Minister Bruno Bruins voor Medische Zorg en Sport heeft een onderhandelaarsakkoord bereikt met partijen uit de huisartsenzorg. De komende jaren wordt  € 471 miljoen beschikbaar gesteld voor het versterken van de huisartsenzorg. Dit budget is onder...

Lees meer

Nieuw: Operator 2.0

Ontwikkeld voor en door de zorg Met de nieuwe Vcare Operator heeft u toegang tot één centrale en beheersbare toepassing waarmee uw receptie of assistenten uw patiënten snel en effectief te woord kunnen staan en in één oogopslag kunnen zien welke collega beschikbaar is...

Lees meer

Blijf op de hoogte!

Met onze branchegerelateerde nieuwsbrieven houden wij u op de hoogte van relevant nieuws, belangrijke ontwikkelingen, handige tips en de laatste innovaties binnen de wereld van telecommunicatie.

Inschrijven op VtelFacts

Meer weten?

Wij staan u graag te woord, bel vrijblijvend voor informatie

088 4 800 900

Onze partners

Gaat verder, brengt dichterbij

Een goede bereikbaarheid begint wat ons betreft met goed luisteren en inzicht krijgen in uw specifieke situatie. Wij maken het verschil door verder te denken, verder te kijken en verder te vragen. Dat is Vtel ten voeten uit. Zo krijgt u niet de oplossing die u vraagt, maar die u écht nodig heeft.

 

088 4 800 900 · verderpraten@vtel.nl