088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

Zo weet u op elk moment of u voldoet aan de minimale wettelijke bereikbaarheidseisen

Vcare

Verder denken, verder kijken en verder vragen. Dat is Vtel ten voeten uit.

We weten alles van 24x7 zorgverlening en in alles wat daarmee samenhangt. Zo krijgt u niet de oplossing die u vraagt, maar de oplossing die u echt nodig heeft.

Speciaal voor huisartsen, huisartsenposten, gezondheidscentra en verpleeg en verzorgingsinstellingen ontwikkelden wij in nauwe samenwerking met de branche Vcare, een uiterst veilige en betrouwbare telefonieoplossing met unieke zorgmodules.

Vcare Modules

Optimale communicatie dankzij veelzijdige zorgapplicaties

Dichterbij uw Cliënt wanneer het nodig is

Verder denken, verder kijken en verder vragen. Dat is Vtel ten voeten uit. We weten alles van 24x7 zorgverlening en in alles wat daarmee samenhangt. Zo krijgt u niet de oplossing die u vraagt, maar de oplossing die u echt nodig heeft.

Ga verder met Vtel en kom dichter bij uw cliënten dan ooit.

Betrouwbare support is essentieel

Betrouwbare support is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Vooraf maken we samen met u glasheldere afspraken over de support die u wenst. Daarbij heeft u één centraal aanspreekpunt bij Vtel. Onze specialisten staan 24 uur per dag voor u klaar, 7 dagen in de week. Kortom, met Vtel zakelijke telefonie weet u waarop u kunt rekenen.

Alleen de oplossing die echt nodig is

Ruim de helft van alle huisartsenposten in Nederland maakt gebruik van de communicatieoplossingen en infrastructuur van Vcare.

Niet door zomaar de oplossing te bieden waar u als zorgverlener om vraagt, maar door samen op zoek te gaan naar veilige, slimme en betrouwbare bereikbaarheidsoplossingen die echt nodig zijn.

Een bewezen track-record in de zorg

Vtel is in ruim 20 jaar uitgegroeid tot één van de marktleiders in zakelijke telefonie met een sterk trackrecord. Meer dan 55% van alle huisartsenposten in Nederland, duizenden huisartsen en honderden bedrijven en overheden vertrouwen op de competentie en hoge betrouwbaarheid die Vtel hen biedt. Die kennis en ervaring zetten we ook graag in om uw organisatie beter en veiliger bereikbaar te maken.

Vcare | high secure cloudtelefonie

Met Vcare bieden wij de zorgsector het beste van twee werelden: alle voordelen en flexibiliteit van internettelefonie, maar wel met de noodzakelijke betrouwbaarheid en veiligheid van een gesloten netwerk.

Vtel beheert het Vcare telefonieplatform 24/7 in een ultra veilige private cloud omgeving en zo kunt u  rekenen op een extreem hoge beschikbaarheid, waarbij uw bereikbaarheid in de meest extreme situaties gewaarborgd is, met een gemiddelde uptime van maar liefst 99,99%.

Daar komt bij dat u geen investering heeft in een eigen telefoonsysteem en nagenoeg geen onderbrekingen in uw telefoonverkeer bij onderhoud of storingen. Heeft u meerdere vestigingen, dan kunnen deze eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld en zo zonder kosten met elkaar bellen.

Vcare biedt u daarnaast diverse zorgmodules om uw werkprocessen, technisch beheer en management-informatie significant te verbeteren. 

Productportfolio voor de zorg

On Premise

Wilt u uw telecomvoorzieningen op uw eigen locatie onderbrengen? Vtel kijkt samen met u naar de ideale invulling voor uw bedrijf.

Infrastructuur

Verbindingen, SIP trunk, servicenummers, ISDN,... Vtel zoekt samen met u naar de perfecte oplossing.

Vcare Cloudtelefonie

Een betrouwbare, veilige en flexibele telefonieomgeving in de cloud met alle innovaties binnen handbereik

Mobiel

Vtel schept duidelijkheid in het mobiele aanbod door een helder en inzichtelijk advies te geven dat echt bij uw organisatie past.

Domotica

Samen met Ascom teleCARE IP-oplossingen kunnen wij u helpen bij het verbeteren van uw zorgkwaliteit en besparen op kosten.

Diensten

Vtel telecom voorziet zijn klanten in uitgebreide mogelijkheden voor support en service.

Telefoniediensten bespreken?

Wilt u dat iemand met u meedenkt en een oplossing heeft die garant staat voor een zorgeloze bereikbaarheid op het moment dat u of uw doelgroep het nodig heeft? Ruim 500 ondernemingen, gemeenten en meer dan de helft van alle huisartsenposten in Nederland gingen u voor.

 

Telefoniediensten bespreken?

Zoekt u iemand die meedenkt en een oplossing heeft die garant staat voor een zorgeloze bereikbaarheid op het moment dat u of uw doelgroep het nodig heeft?

088 4 800 900

Neem vrijblijvend contact op