088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

De klant

Elite Salades & Snacks is dé ambachtelijke producent van salades, snacks en sauzen gevestigd in Neede. Succesvolle merken zijn: Elite, Fritex, Joppiesaus® en Maxx®.  Bij het bedrijf werken meer dan 150 betrokken medewerkers, waarvan het merendeel dagelijks intensief telefonisch contact heeft met klanten en leveranciers.

Vraag

Elite Salades & Snacks was toe aan vervanging van het verouderde telefoonsysteem. De continuïteit van de bereikbaarheid kon niet langer worden geborgd.  Het management  had een duidelijk beeld van de wensen en eisen waaraan de nieuwe telefonie-omgeving moest voldoen. Daarbij was niet alleen de kwaliteit van de geboden oplossing maar ook de expertise, de service en betrouwbaarheid van de nieuwe partner een belangrijke beslisfactor.

Telefonische bereikbaarheid is een levensader voor ons bedrijf. We zochten geen leverancier maar een partner voor invulling van onze telecommunicatie behoeftes: samen de uitgangspunten bepalen en vandaaruit toewerken naar een oplossing. Ik vergelijk Vtel met een architect bij het ontwerpen van een huis. De kennis en expertise zijn een echte toegevoegde waarde.  Het eindresultaat moet in overeenstemming zijn met de wensen en eisen.”

De heer Harry Niemeijer, directeur Elite Salades & Snacks

De oplossing

Vtel heeft eerst een inventarisatie gemaakt van het telefonieproces en de gesprekstromen binnen Elite Salades & Snacks: waar en wanneer komen gesprekken binnen en voor welke afdeling of persoon is deze bedoeld? En waar zitten daarbij piekbelastingen

Vervolgens is samen met Elite in kaart gebracht hoe men een klant zo efficiënt mogelijk te woord kan staan, zodat ook de klanttevredenheid toeneemt. En tevens hoe men medewerkers op drukke momenten door slimme koppelingen kan ontzorgen.

Met deze informatie heeft Vtel een functionele maatoplossing ontwikkeld, met daarachter uiteraard een solide technische vertaling. Na akkoord is het project operationeel uitgerold en beschikt Elite inmiddels over een optimale bereikbaarheid en de mogelijkheid om deze mee te laten groeien met de verdere expansie van de organisatie.

De technische invulling

Elite Salades & Snacks heeft op advies van Vtel gekozen voor een A-merk “NEC Univerge SV8300” telefonieplatform met daarin de “Business ConneCT applicatie suite”. Vaste telefonie en belapplicaties voor de verkoop- en kantooromgeving en DECT draadloze telefonie voor met name de productieomgeving.

Hieronder vindt u uitgebreide informatie over deze configuratie.

Spreekt onze aanpak u aan en wilt u ook een maatoplossing? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling op 088- 4800 900 of laat u eenvoudig terugbellen.

Vtel telecom gaat verder
als Vcare connect

Uw communicatie is onze zorg.

You have Successfully Subscribed!