088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

Om de eerstelijns dagzorg met ca. 5000 praktijken optimaal te kunnen bedienen werkt Vtel samen met deskundige partners.

Samen met deskundige partners de eerstelijns dagzorg nog beter voorzien van veilige telecommunicatie. 

Vtel gelooft dat technologie zorgt voor snellere en betere zorg, dicht bij de patiënt, voor lagere kosten.

Huisartsen in de Eerstelijn willen niet belast worden met technische vraagstukken, maar altijd bereikbaar zijn en optimaal kunnen communiceren met hun patiënten en collega’s. Met de toenemende vraag om de telefonieomgeving te integreren met het Huisartsen Informatie Systeem (HIS) én de noodzaak voor optimale bereikbaarheid met verschillende communicatiekanalen (Multichannel), zien we dat ICT en telefonie steeds dichter bij elkaar komen. Tot voor kort waren dit twee aparte werelden.

Met meer dan de helft van alle huisartsenposten in Nederland en duizenden zorgverleners in huisartsenpraktijken, gezondheidscentra en verpleeg- en verzorgingstehuizen als klant, is Vtel dé specialist en marktleider op het gebied van telefonische bereikbaarheid. Met haar oplossing Vcare is Vtel de betrouwbare bereikbaarheidsoplossing voor de Eerstelijn. Vanuit onze expertise en in samenwerking met specialistische zorgpartners ontwikkelen en leveren we een veilige telefonieomgeving die de bereikbaarheid, flexibiliteit en de medewerkers van huisartsen optimaal ondersteunt. 

Door onze intensieve samenwerking met partners brengen wij de twee werelden bij elkaar. 

Onze Vcare partners:

Er zijn samenwerkingsmogelijkheden, wij bekijken samen met u wat het beste bij u past.

Interesse om ook een échte Vcare partner te worden? Neem dan zeker contact op!

Over Vtel telecom 

Verder denken, verder kijken en verder vragen. Dat is Vtel ten voeten uit. Een goede bereikbaarheid begint wat ons betreft met goed luisteren en inzicht krijgen in uw specifieke situatie. We kruipen in uw huid, bijten ons vast in uw business en alles wat daarmee samenhangt.

Zo krijgt u niet de oplossing die u vraagt, maar die u echt nodig heeft. Een oplossing die garant staat voor een zorgeloze bereikbaarheid en optimale communicatie met uw doelgroep. Vandaag én morgen.

Over Vcare

In uw dagelijkse praktijk is een uitstekende telefonische bereikbaarheid van levensbelang. U wilt altijd en overal bereikbaar zijn via een veilige verbinding, maar zonder hoge investeringen en met beheersbare operationele kosten.

Vcare is de betrouwbare bereikbaarheidsoplossing van Vtel voor de Eerstelijn. Vanuit onze expertise en in samenwerking met specialistische zorgpartners ontwikkelden we een veilige telefonieomgeving die uw bereikbaarheid, flexibiliteit en medewerkers optimaal ondersteunt.

Ontdek wat Vcare voor uw praktijk te bieden heeft. Meer dan de helft van de huisartsenposten, vele huisartsenpraktijken, gezondheidscentra en verzorgingsinstellingen gingen u voor. Inmiddels zorgen wij ervoor dat ruim 13,5 miljoen inwoners van Nederlanders ‘s avonds en in het weekend probleemloos een huisarts kunnen bereiken.

Meer over Vcare

Vcare | High secure cloudtelefonie voor de zorg

Alle voordelen van de cloud maar wel met de veiligheid van een gesloten netwerk

In uw dagelijkse praktijk is een uitstekende telefonische bereikbaarheid van levensbelang. Met Vcare high secure cloudtelefonie van Vtel heeft u het beste van twee werelden. Wij beheren het Vcare-telefonieplatform 24/7 in een private cloudomgeving. Hiermee bieden wij u alle voordelen en de flexibiliteit van internettelefonie, maar met de noodzakelijke betrouwbaarheid en veiligheid van een volledig redundant en gesloten netwerk.

Eenvoudig schaalbaar. Geen hoge investering.

of uitbreiding van uw organisatie. Daar komt bij dat u geen investering heeft in een eigen telefoonsysteem en nagenoeg geen onderbrekingen in uw telefoonverkeer bij onderhoud of storingen.

Heeft u meerdere vestigingen, dan kunnen deze eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld en zo zonder kosten met elkaar bellen.

Veilig en flexibele telefonie

Tijdig nieuwe mogelijkheden zien en benutten houdt een organisatie scherp. Als veranderingen snel gaan is het lastig het overzicht te bewaren. Door spraak- en datanetwerken te combineren is er een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden ontstaan waarin Vtel voorop loopt. Wij helpen u graag deze nieuwe mogelijkheden te benutten.

088 4 800 900 · verderpraten@vtel.nl