088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

connecting soon

vcareconnect.nl

Vtel gaat verder…

40 miljoen telefonische contactmomenten per jaar, 11 terabyte aan gespreksopnames, 85% van de Nederlandse bevolking die in de avond-, nacht- en weekenduren een huisartsenpost kan bereiken die gebruikmaakt van onze communicatieoplossing en duizenden dagelijkse Vcare-gebruikers…

Wat ooit begon als een telefonie- en installatiebedrijf, is in ruim 25 jaar tijd uitgegroeid tot een volledige hightech, veilige en betrouwbare communicatiepartner voor de zorgsector en de zakelijke markt. De evolutie die wij als bedrijf hebben kunnen en mogen doormaken, en vooral de sterke positie die wij verworven hebben binnen de veeleisende zorgsector, is een bevestiging waar ik trots op ben.

it’s all in the name

De naam Vtel telecom verwijst sterk naar onze historie als pure telecomaanbieder, terwijl onze producten en diensten, maar vooral onze ontwikkelingen en innovatieve visie, veel verder gaan dan enkel telefonieoplossingen. Vcare zorgt voor een verbinding tussen zorgverleners en patiënten, maar ook tussen organisaties en bedrijven, technieken en processen. Verbindingen die onder andere ontstaan omdat we ons Vcare-platform openstellen om te koppelen met vele andere partijen, deze samenwerkingen zorgen voor de efficiency die zorgverleners nodig hebben.

De naam Vtel telecom geeft dus geen goede weergave meer van ons bedrijf en onze ambities, de naam Vcare connect doet dat wel!

Het zijn van een gevestigde naam binnen de zorgcommunicatie maakt ook dat er veel vragen, uitdagingen en kansen ontstaan. Door de veranderende maatschappij en zorgbehoeftes groeit de vraag naar innovatieve oplossingen en transformeert de focus van diagnose, ziekte en zorg naar gezondheid, gedrag en preventie. Daarbij verlangt de patiënt anno nu 24/7 beantwoording van zijn zorgvraag, waardoor de zorgverlener enorm onder druk staat. Vanuit onze relaties in de zorg, van huisartsenposten tot grote zorginstellingen, komt dan ook de vraag voor innovatie. Zij dagen ons voortdurend uit om sneller, beter en groter te communiceren door intelligente applicaties.

Dat onze focus op de zorg gericht is, wil niet zeggen dat wij de zakelijke markt links laten liggen. Integendeel, de zakelijke markt profiteert ook graag van de hoge kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van onze technologie, die is ontworpen om te excelleren in de meest veeleisende omgevingen.

nog even geduld

Deze veranderingen gaan niet over één nacht ijs maar ik houd jullie graag op de hoogte. Uiteraard ontvangen onze klanten tijdig de nodige praktische informatie over de omzetting van Vtel telecom naar Vcare connect.

communicatietechnologie voor de zorg van morgen

Coffee Bean

innovatief

Coffee Bean

VEILIG

connect

CONNECT

Vcare zorgt voor een verbinding tussen zorgverleners en patiënten, maar ook tussen organisaties en bedrijven, technieken en processen. Bij Vcare hechten wij veel waarde aan innovatie, maar het draait niet alleen om de techniek, maar om wat de techniek voor mensen kan doen.

Vtel telecom gaat verder
als Vcare connect

Uw communicatie is onze zorg.

You have Successfully Subscribed!