088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

Infrastructuur: de basis van goede telecommunicatie

Infrastructuur

Een goede infrastructuur is essentieel voor de soepele en betrouwbare werking van uw Vcare telefonieomgeving. Veilige en kwalitatief goede verbindingen, servers, switches, hubs en interconnecties met telefonieaanbieders zijn cruciaal voor een zorgeloos communicatie met uw klanten of collega’s.

Vtel telecom kan u hierin met ruim 25 jaar het beste advies geven, passend bij uw persoonlijke situatie en wensen. Zo kunnen wij u van inventarisatie tot implementatie volledig ontzorgen. 

Infrastructuur: het fundament van uw communicatieoplossing

Vtel verbindingen:
betrouwbaar en veilig

Vtel telecom levert ook de benodigde verbindingen ten behoeve van uw cloudetelefonie of SIP trunk-oplossing als flexibel alternatief voor uw traditionele ISDN lijnen.

Bij deze verbindingen wordt een vaste bandbreedte gereserveerd ten behoeve van het spraakverkeer, hierdoor bent u verzekerd van een gegarandeerde spraakkwaliteit. Dat is een groot verschil ten opzichte van bellen “over het internet”.

Einde ISDN – veilig overstappen naar Vcloud

In 2019 stopt KPN met het beheer van haar ISDN netwerk. Tijd om nu al uw alternatieven onder de loep te nemen. Vtel telecom biedt u een solide stappenplan om u naar de meest efficiënte en toekomstbestendige oplossing te begeleiden.

  

SIP trunk

“Het nieuwe werken” is allang niet nieuw meer en veel bedrijven willen
hun medewerkers vanaf elke willekeurige locatie de mogelijkheid geven om te communiceren alsof ze op kantoor zijn. Maar dan wel met dezelfde functionaliteiten die men op de hoofdlocatie heeft. Mobiele medewerkers zijn afhankelijk van communicatiemiddelen, waarmee ze overal binnen het bedrijf en daarbuiten kunnen werken.

Vtel Servicenummers

Met een 0800- nummer of een 0900- servicenummer tegen een laag tarief zullen relaties sneller contact met uw bedrijf opnemen. Dit geeft uw organisatie een klantvriendelijke en servicegerichte uitstraling en kan ook het aantal verkoopcontacten en daarmee uw omzet verhogen.

Productportfolio voor bedrijven

On Premise

Wilt u uw telecomvoorzieningen op uw eigen locatie onderbrengen? Vtel kijkt samen met u naar de ideale invulling voor uw bedrijf.

Infrastructuur

Verbindingen, SIP trunk, servicenummers, ISDN,... Vtel zoekt samen met u naar de perfecte oplossing.

VCloud cloudtelefonie

Een betrouwbare, veilige en flexibele telefonieomgeving in de cloud met alle innovaties binnen handbereik

Mobiel

Vtel schept duidelijkheid in het mobiele aanbod door een helder en inzichtelijk advies te geven dat echt bij uw organisatie past.

Diensten

Vtel telecom voorziet zijn klanten in uitgebreide mogelijkheden voor support en service.

Veilige en flexibele telefonie

Tijdig nieuwe mogelijkheden zien en benutten houdt een organisatie scherp. Als veranderingen snel gaan is het lastig het overzicht te bewaren. Door spraak- en datanetwerken te combineren is er een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden ontstaan waarin Vtel voorop loopt. Wij helpen u graag deze nieuwe mogelijkheden te benutten.

 

088 4 800 900 · verderpraten@vtel.nl

Vtel telecom gaat verder
als Vcare connect

Uw communicatie is onze zorg.

You have Successfully Subscribed!