088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

Uw eigen telefooncentrale
bij u op locatie

Kiezen voor een On Premise-telefooncentrale

Wilt u volledige controle uitvoeren over uw telefoniesysteem? Dan is een telefooncentrale misschien een goede oplossing voor u. Vtel kijkt samen met u naar de voordelen en de ideale invulling voor uw bedrijf, daarbij staan veiligheid en efficiëntie voorop.

Communicatieoplossingen op uw locatie

Werkprocessen vereenvoudigen

NEC is een wereldwijd toonaangevende leverancier van IT-, telecom- en netwerkoplossingen. Deze oplossingen bieden u de mogelijkheid om realtime in contact te staan met uw bedrijf wanneer u onderweg bent. Elke dag maken miljoenen gebruikers in kleine en middelgrote ondernemingen verbinding dankzij NEC. Door het stroomlijnen van hun bedrijfscommunicatie zijn de dagelijkse werkprocessen aanzienlijk eenvoudiger en zorgelozer geworden. Dit komt uiteindelijk weer ten goede aan de tevredenheid van uw klanten.

Vtel telecom implementeert de communicatieoplossingen van NEC bij kleine, middelgrote en grote ondernemingen in zowel private als publieke sectoren.

NEC Univerge SV9100

De UNIVERGE SV9100 is een unieke IP-communicatieoplossing voor moderne kleine en/of middelgrote ondernemingen. Deze oplossing is uitbreidbaar, wat betekent dat ze op elk niveau ingezet kan worden: van een geavanceerd telefoonsysteem tot een waar geavanceerde Unified Communications platform.

NEC Vast-Mobiel integratie 

“Het nieuwe werken” is allang niet nieuw meer en veel bedrijven willen
hun medewerkers vanaf elke willekeurige locatie de mogelijkheid geven om te communiceren alsof ze op kantoor zijn. Maar dan wel met dezelfde functionaliteiten die men op de hoofdlocatie heeft. Mobiele medewerkers zijn afhankelijk van communicatiemiddelen, waarmee ze overal binnen het bedrijf en daarbuiten kunnen werken.

Business Connect alles-in-één suite

Business ConneCT helpt u met het optimaliseren van bedrijfsprocedures en het verstevigen van de communicatie door de processen te vereenvoudigen. Business ConneCT Mobile client, NEC’s veelzijdige alles-in-één suite voor de SV9100, integreert alle communicatiestromen en presenteert alles in één enkel overzicht. Hierdoor kunnen uw medewerkers controle houden over wanneer en hoe ze bereikbaar zijn op het toestel van hun keuze. Of dit nu op de werkplek, thuis of onderweg is.Business ConneCT omvat  gespreksbeheer, aanwezigheidsbeheer (presence), voicemail, telefonistebedienpost en telefoongids, evenals geavanceerde contact center functionaliteit.

Productportfolio voor bedrijven

On Premise

Wilt u uw telecomvoorzieningen op uw eigen locatie onderbrengen? Vtel kijkt samen met u naar de ideale invulling voor uw bedrijf.

Infrastructuur

Verbindingen, SIP trunk, servicenummers, ISDN,... Vtel zoekt samen met u naar de perfecte oplossing.

VCloud cloudtelefonie

Een betrouwbare, veilige en flexibele telefonieomgeving in de cloud met alle innovaties binnen handbereik

Mobiel

Vtel schept duidelijkheid in het mobiele aanbod door een helder en inzichtelijk advies te geven dat echt bij uw organisatie past.

Diensten

Vtel telecom voorziet zijn klanten in uitgebreide mogelijkheden voor support en service.

Telefoniediensten bespreken?

 

Zoekt u iemand die meedenkt en een oplossing heeft die garant staat voor een zorgeloze bereikbaarheid op het moment dat u of uw doelgroep het nodig heeft?

 088 4 800 900

Neem vrijblijvend contact op

Vtel telecom gaat verder
als Vcare connect

Uw communicatie is onze zorg.

You have Successfully Subscribed!