088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl
Vcloud, high secure en
intelligent cloudtelefonie

Vcloud | High secure cloudtelefonie

Een flexibel telefonieplatform in de cloud, maar met de veiligheid en betrouwbaarheid van een gesloten netwerk.

Alle voordelen van cloudtelefonie én de veiligheid van een gesloten netwerk

Voorkom de risico’s van VoIP

Standaard internettelefonie, ook wel Voice over IP genoemd, levert veel privacy en beveiligingsrisico’s. Steeds vaker worden bedrijven door gecoördineerde cyberaanvallen in het hart van hun organisatie geraakt.
Vtel biedt haar Vcloud telefonieplatform daarom in een ultra veilige private cloud omgeving, waarbij uw bereikbaarheid in de meest extreme situaties gewaarborgd is, met een gemiddelde uptime van maar liefst 99,99%.

Zo combineert u de voordelen van internettelefonie met de betrouwbaarheid en veiligheid van een gesloten netwerk.

Vcloud biedt

  • Vcloud maakt gebruik van veilige adsl- of glasvezelverbindingen en een eigen hoogbeveiligde en meervoudig redundant uitgevoerde telefonieomgeving, het Vtel managed network.
  • Vcloud wordt volledig in Nederlandse datacentra beheerd, op 3 geografisch gescheiden netwerklocaties. Dit garandeert een maximale beheersbaarheid en conformiteit aan de Nederlandse privacy wetgeving.
  • Onze hostingpartners beschikken uiteraard allen over een ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging.
  • Vcloud is eenvoudig schaalbaar en kostenefficënt en biedt diverse aanvullende modules om uw werkprocessen, technisch beheer en managementinformatie significant te verbeteren.

Alle voordelen van de cloud maar wel met de veiligheid van een gesloten netwerk

In uw organisatie is een uitstekende telefonische bereikbaarheid noodzakelijk voor een goed klantencontact, daarbij wilt u ook dat privacygevoelige informatie van uw klanten veilig is. Wij beheren het Vcloud telefonieplatform 24/7 in een private cloudomgeving. Dit biedt u een maximale veiligheid, bereikbaarheid en flexibiliteit, zonder hoge investeringen en met beheersbare operationele kosten.

Eenvoudig schaalbaar. Geen hoge investering.

De telefonieomgeving van Vcloud is eenvoudig aan te passen bij optimalisatie of uitbreiding van uw organisatie. Daar komt bij dat u geen investering heeft in een eigen telefoonsysteem en nagenoeg geen onderbrekingen in uw telefoonverkeer bij onderhoud of storingen.

Heeft u meerdere vestegingen, dan kunnen deze eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld en zo zonder kosten met elkaar bellen.

Productportfolio voor bedrijven

On Premise

Wilt u uw telecomvoorzieningen op uw eigen locatie onderbrengen? Vtel kijkt samen met u naar de ideale invulling voor uw bedrijf.

Infrastructuur

Verbindingen, SIP trunk, servicenummers, ISDN,... Vtel zoekt samen met u naar de perfecte oplossing.

VCloud cloudtelefonie

Een betrouwbare, veilige en flexibele telefonieomgeving in de cloud met alle innovaties binnen handbereik

Mobiel

Vtel schept duidelijkheid in het mobiele aanbod door een helder en inzichtelijk advies te geven dat echt bij uw organisatie past.

Diensten

Vtel telecom voorziet zijn klanten in uitgebreide mogelijkheden voor support en service.

Telefoniediensten bespreken?

Zoekt u iemand die meedenkt en een oplossing heeft die garant staat voor een zorgeloze bereikbaarheid op het moment dat u of uw doelgroep het nodig heeft?

 088 4 800 900

Neem vrijblijvend contact op

Vtel telecom gaat verder
als Vcare connect

Uw communicatie is onze zorg.

You have Successfully Subscribed!