088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

Alle voordelen van de cloud maar wel met de veiligheid van een gesloten netwerk

Flexibel en eenvoudig schaalbaar voor HAP’s, Hagro’s, Hoeden, VVT en gezondheidscentra

Volledig in Nederland beheerd op geografisch gescheiden oplossing

Voldoet aan Wet bescherming persoonsgegevens: privacy patiënt is maximaal gewaarborgd.

In uw dagelijkse praktijk is een uitstekende telefonische bereikbaarheid van levensbelang. U wilt altijd en overal bereikbaar zijn via een veilige verbinding, maar zonder hoge investeringen en met beheersbare operationele kosten.

Vcare is de betrouwbare bereikbaarheidsoplossing van Vtel voor de Eerstelijn. Vanuit onze expertise en in samenwerking met specialistische zorgpartners ontwikkelden we een veilige telefonieomgeving die uw bereikbaarheid, flexibiliteit en medewerkers optimaal ondersteunt.

Ontdek wat Vcare voor uw praktijk te bieden heeft. Meer dan de helft van de huisartsenposten, vele huisartsenpraktijken, gezondheidscentra en verzorgingsinstellingen gingen u voor. Inmiddels zorgen wij ervoor dat ruim 13,5 miljoen inwoners van Nederland 
‘s avonds en in het weekend probleemloos een huisarts kunnen bereiken.

Meer over Vcare

Vcare | High secure cloudtelefonie voor de zorg

Alle voordelen van de cloud maar wel met de veiligheid van een gesloten netwerk

In uw dagelijkse praktijk is een uitstekende telefonische bereikbaarheid van levensbelang. Met Vcare high secure cloudtelefonie van Vtel heeft u het beste van twee werelden. Wij beheren het Vcare-telefonieplatform 24/7 in een private cloudomgeving. Hiermee bieden wij u alle voordelen en de flexibiliteit van internettelefonie, maar met de noodzakelijke betrouwbaarheid en veiligheid van een volledig redundant en gesloten netwerk.

Eenvoudig schaalbaar. Geen hoge investering.

De telefonieomgeving van Vcare is eenvoudig aan te passen bij optimalisatie of uitbreiding van uw organisatie. Daar komt bij dat u geen investering heeft in een eigen telefoonsysteem en nagenoeg geen onderbrekingen in uw telefoonverkeer bij onderhoud of storingen.

Heeft u meerdere vestigingen, dan kunnen deze eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld en zo zonder kosten met elkaar bellen.

Vcare partners

Samen de eerstelijns dagzorg nog beter voorzien van veilige telecommunicatie. 

Productportfolio voor de zorg

On Premise

Wilt u uw telecomvoorzieningen op uw eigen locatie onderbrengen? Vtel kijkt samen met u naar de ideale invulling voor uw bedrijf.

Infrastructuur

Verbindingen, SIP trunk, servicenummers, ISDN,... Vtel zoekt samen met u naar de perfecte oplossing.

Vcare Cloudtelefonie

Een betrouwbare, veilige en flexibele telefonieomgeving in de cloud met alle innovaties binnen handbereik

Mobiel

Vtel schept duidelijkheid in het mobiele aanbod door een helder en inzichtelijk advies te geven dat echt bij uw organisatie past.

Domotica

Samen met Ascom teleCARE IP-oplossingen kunnen wij u helpen bij het verbeteren van uw zorgkwaliteit en besparen op kosten.

Diensten

Vtel telecom voorziet zijn klanten in uitgebreide mogelijkheden voor support en service.

Telefoniediensten bespreken?

Zoekt u iemand die meedenkt en een oplossing heeft die garant staat voor een zorgeloze bereikbaarheid op het moment dat u of uw doelgroep het nodig heeft?

088 4 800 900

Neem vrijblijvend contact op