088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

Vtel Faxservice: Hogere kwaliteit en betere betrouwbaarheid

Digitaal Faxen met een hogere kwaliteit en betere betrouwbaarheid 

Nieuwe Vtel Faxservice

Voor veel organisaties, vooral in de zorg, is de fax nog steeds een veelgebruikt en betrouwbaar communicatiemiddel. Maar faxmachines zijn kwetsbaar, duur en KPN heeft aangekondigd te stoppen met de exploitatie van het ISDN2-netwerk waar nagenoeg alle faxlijnen gebruik van maken.

De vorige E-faxdienst voldoet niet meer aan de kwaliteitseisen die we bij Vtel vooropstellen. Maar we hebben goed nieuws voor u! We voorzien u nu  van een veel betere, stabielere variant: Vtel Faxservice.

De Vtel Faxservice beschikt over een nieuwe technologie die faxen over het digitale kanaal fors verbeterd. Zo krijgt u een hogere beschikbaarheid met een veel kleinere foutmarge. De afgelopen maanden hebben we deze Faxservice uitvoerig getest en vastgesteld dat deze – met het oog op de toekomst – een aanzienlijke verbetering met zich meebrengt.

Deze Faxdienst voorziet u van een veilige oplossing door uw traditionele, analoge faxbericht om te zetten in een digitale e-mail, met behoud van kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo kunt u de fax ook integreren in uw kantooromgeving en loopt u niet het risico dat er berichten verloren gaan of onopgemerkt blijven.
Eenvoudig, snel en vanaf uw eigen werkplek.

Voordelen van Vtel Faxservice:

  • Grotere betrouwbaarheid
  • Hogere kwaliteit
  • Verbeterde technologie
  • Betere klantondersteuning

Wat is er nieuw?

De werkwijze om een fax te verzenden is gewijzigd, raadpleeg hiervoor de handleiding.

Tarieven

Hieronder vindt u de maandelijkse tarieven voor de nieuwe Vtel Faxservice. Maakt u gebruik van Vtel E-faxdienst dan is de overzetting naar de nieuwe Vtel Faxservice volledig gratis: geen opstartkosten en geen administratieve rompslomp. 

Om u te kunnen voorzien van de nieuwe Vtel Faxservice is het noodzakelijk om u aan te melden via dit formulier. U gaat het contract aan voor een periode van 12 maanden. Opgelet! Indien u geen akkoord geeft komt uw huidige E-faxdienst op 1 mei te vervallen.

Indien u nog vragen heeft met betrekking tot de nieuwe Vtel Faxservice neemt u contact met ons op: telefonisch op 088 48 00 900 of u stuurt een
e-mail naar bedrijfsbureau@vtel.nl

Productportfolio voor de zorg

On Premise

Wilt u uw telecomvoorzieningen op uw eigen locatie onderbrengen? Vtel kijkt samen met u naar de ideale invulling voor uw bedrijf.

Infrastructuur

Verbindingen, SIP trunk, servicenummers, ISDN,... Vtel zoekt samen met u naar de perfecte oplossing.

Vcare Cloudtelefonie

Een betrouwbare, veilige en flexibele telefonieomgeving in de cloud met alle innovaties binnen handbereik

Mobiel

Vtel schept duidelijkheid in het mobiele aanbod door een helder en inzichtelijk advies te geven dat echt bij uw organisatie past.

Domotica

Samen met Ascom teleCARE IP-oplossingen kunnen wij u helpen bij het verbeteren van uw zorgkwaliteit en besparen op kosten.

Diensten

Vtel telecom voorziet zijn klanten in uitgebreide mogelijkheden voor support en service.

Vtel telecom gaat verder
als Vcare connect

Uw communicatie is onze zorg.

You have Successfully Subscribed!