088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

Meer veiligheid met Vtel Mobile Device Management

Al uw devices, apps en content beveiligen en beheren

Eenvoud

Met de Vtel Device Management biedt u uw medewerkers de vrijheid om zelf het type device en besturingssysteem te kiezen, voor een prettige gebruikservaring.

 Dat kan omdat ú met 1 oplossing alle devices, applicaties en content in uw onderneming beveiligt en beheert. Medewerkers kunnen gaan en staan waar ze willen zonder dat uw bedrijfsinformatie op straat komt te liggen.

Veiligheid

Belangrijke documenten kunnen veilig en versleuteld worden verstuurd. Zo maken uw werknemers gebruik van beveiligde zakelijke e-mail, waarbij bijlagen versleuteld verstuurd worden en vervolgens alleen met geautoriseerde apps geopend mogen worden. Corporate content is alleen toegankelijk voor devices die zijn geregistreerd in de beheerportal en offline beschikbaar te maken.

U kunt zelf inregelen welke apps en websites uw medewerkers juist wel of niet mogen gebruiken.

En u heeft bij diefstal of verlies de mogelijkheid om devices op afstand te vergrendelen of (gedeeltelijk) te wissen. 

Beheer

Nieuwe toestellen (Apple, Android en Windows) maakt u snel gebruiksklaar en zelfs op afstand regelt u eenvoudig nieuwe werkplekken in. Waarbij u uw bestaande systemen en apps kunt integreren met Vtel Device Management. Zo kunt u alvast de e-mail en WiFi goed instellen en installeert u de benodigde en goedgekeurde apps. Door het opzetten van een eigen corporate App Store kunt u aanbevolen applicaties klaarzetten voor uw medewerkers. En u kunt veilig en eenvoudig content ‘’pushen’’ naar (geselecteerde) devices van uw werknemers, zoals een nieuwe corporate app of interne documentatie. 

Vtel MDM samengevat:

 

  • Automatische uitrol op afstand van onder andere Exchange, WiFi en APN
  • Schoonmaken (wipen) toestel bij diefstal of verlies
  • Toestellen op afstand beheren en configureren
  • Beveiligen van bedrijfskritische gegevens
  • Security Policies (password/restricties/encryptie)

Vtel telecom gaat verder
als Vcare connect

Uw communicatie is onze zorg.

You have Successfully Subscribed!