088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

Zorgdomotica gekoppeld aan uw telefonieplatform

Zorgdomotica

Vtel vergroot de flexibiliteit en het toepassingsgebied van uw zorgdomotica door telefonie te koppelen aan uw zorgsystemen.

Communicatieoplossingen op uw locatie

 

Grotere effectiviteit van zorghulpsystemen door slimme telefonieschakelingen

Veel zorginstellingen zoeken naar mogelijkheden om met behoud van kwaliteit de dienstverlening effectiever en efficïenter te maken. Vtel werkt samen met gerenommeerde partners in zorgdomotica om dit te realiseren.

Zo kunnen bewoners bij hulpvragen eenvoudig in contact komen met een zorgverlener in de centrale meldkamer, die vervolgens via een “spraak-luister” verbinding hulp op afstand kan verlenen.

Onze domoticapartners

Samen met onze domotica partners levert Vtel verpleeg- en verzorgingstehuizen de beste oplossing en service ondersteuning voor de telecare domotica.

Wij leveren daarbij niet alleen de zorgmeldapparatuur van gerenommeerde merken als Ascom en Tunstall maar kunnen voor u ook de totale telefonieroutering ontwerpen, installeren en beheren.

 

Productportfolio voor de zorg

On Premise

Wilt u uw telecomvoorzieningen op uw eigen locatie onderbrengen? Vtel kijkt samen met u naar de ideale invulling voor uw bedrijf.

Infrastructuur

Verbindingen, SIP trunk, servicenummers, ISDN,... Vtel zoekt samen met u naar de perfecte oplossing.

Vcare Cloudtelefonie

Een betrouwbare, veilige en flexibele telefonieomgeving in de cloud met alle innovaties binnen handbereik

Mobiel

Vtel schept duidelijkheid in het mobiele aanbod door een helder en inzichtelijk advies te geven dat echt bij uw organisatie past.

Domotica

Samen met Ascom teleCARE IP-oplossingen kunnen wij u helpen bij het verbeteren van uw zorgkwaliteit en besparen op kosten.

Diensten

Vtel telecom voorziet zijn klanten in uitgebreide mogelijkheden voor support en service.

Telefoniediensten bespreken?

Zoekt u iemand die meedenkt en een oplossing heeft die garant staat voor een zorgeloze bereikbaarheid op het moment dat u of uw doelgroep het nodig heeft?

088 4 800 900

Neem vrijblijvend contact op

Vtel telecom gaat verder
als Vcare connect

Uw communicatie is onze zorg.

You have Successfully Subscribed!