088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

Infrastructuur: de basis van
 goede telecommunicatie

Vtel Infrastructuur

Een goede infrastructuur is essentieel voor de soepele en betrouwbare werking van uw Vcare telefonieomgeving. Veilige en kwalitatief goede verbindingen, servers, switches, hubs en interconnecties met telefonieaanbieders zijn cruciaal voor een zorgeloos communicatie met uw patiënten of collega’s.

Vtel telecom kan u hierin met ruim 25 jaar het beste advies geven, passend bij uw persoonlijke situatie en wensen. Zo kunnen wij u van inventarisatie tot implementatie volledig ontzorgen. Tientallen huisarstenposten en honderden dagpraktijken gingen u voor.

Infrastructuur: het fundament van uw communicatieoplossing

 

Vtel verbindingen: betrouwbaar en veilig

Vtel telecom levert ook de benodigde verbindingen ten behoeve van uw cloudetelefonie of SIP trunk-oplossing als flexibel alternatief voor uw traditionele ISDN lijnen.

Bij deze verbindingen wordt een vaste bandbreedte gereserveerd ten behoeve van het spraakverkeer, hierdoor bent u verzekerd van een gegarandeerde spraakkwaliteit. Dat is een groot verschil ten opzichte van bellen “over het internet”.

U bent dan tevens voorbereid op de komst van beeldbellen, waarbij u patiënten op afstand een consult kunt geven. Dit vergt echter wel een stabiele verbinding met een gegarandeerde bandbreedte.

Einde ISDN – veilig overstappen naar Vcare

 

In 2019 stopt KPN met het beheer van haar ISDN netwerk. Tijd om nu al uw alternatieven onder de loep te nemen. Vtel telecom biedt u een solide stappenplan om u naar de meest efficiënte en toekomstbestendige oplossing te begeleiden.

Vtel biedt, afhankelijk van uw specifieke situatie, de oplossing die écht bij uw organisatie past: High secure cloudtelefonie of ‘on premise’ telefooncentrales.

 

SIP trunk

 

Als u als zorginstelling op termijn wilt overstappen op Vcare, maar bedrijfseconomisch nog gebonden bent aan uw telefooncentrale, kunnen wij u via een zogenaamde SIP trunk alvast laten profiteren van enkele voordelen van cloudtelefonie, zoals uitbreiding van uw capaciteit, flexibele schakelingen tussen diverse locaties of scherpere beltarieven.

 

Vtel Servicenummers

 

Met een 0800- nummer of een 0900- servicenummer tegen een laag tarief zullen relaties sneller contact met uw bedrijf opnemen. Dit geeft uw organisatie een klantvriendelijke en servicegerichte uitstraling en kan ook het aantal verkoopcontacten en daarmee uw omzet verhogen.

 

Productportfolio voor de zorg

On Premise

Wilt u uw telecomvoorzieningen op uw eigen locatie onderbrengen? Vtel kijkt samen met u naar de ideale invulling voor uw bedrijf.

Infrastructuur

Verbindingen, SIP trunk, servicenummers, ISDN,... Vtel zoekt samen met u naar de perfecte oplossing.

Vcare Cloudtelefonie

Een betrouwbare, veilige en flexibele telefonieomgeving in de cloud met alle innovaties binnen handbereik

Mobiel

Vtel schept duidelijkheid in het mobiele aanbod door een helder en inzichtelijk advies te geven dat echt bij uw organisatie past.

Domotica

Samen met Ascom teleCARE IP-oplossingen kunnen wij u helpen bij het verbeteren van uw zorgkwaliteit en besparen op kosten.

Diensten

Vtel telecom voorziet zijn klanten in uitgebreide mogelijkheden voor support en service.

Telefoniediensten bespreken?

Wilt u dat iemand met u meedenkt over een oplossing heeft die garant staat voor een zorgeloze bereikbaarheid op het moment dat u of uw doelgroep het nodig heeft? Ruim 500 ondernemingen, gemeenten en meer dan de helft van alle huisartsenposten in Nederland gingen u voor.

 

Telefoniediensten bespreken?

Zoekt u iemand die meedenkt en een oplossing heeft die garant staat voor een zorgeloze bereikbaarheid op het moment dat u of uw doelgroep het nodig heeft?

088 4 800 900

Neem vrijblijvend contact op

Vtel telecom gaat verder
als Vcare connect

Uw communicatie is onze zorg.

You have Successfully Subscribed!