088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

Mobiele telefonie geintegreerd
in uw telefonieplatfrom

Uw mobiele telefonie helder en inzichtelijk

Zakelijke mobiele telefonie is complex. Diverse aanbieders, diverse abonnementsvormen. Om de juiste keuze te
maken is een specialistisch advies noodzakelijk. Vtel schept duidelijkheid door een helder en inzichtelijk advies te geven en de abonnementen optimaal te beheren voor onze klanten.

Vtel als onafhankelijke aanbieder van mobiele telefonie

Het beste advies

Vtel telecom is een onafhankelijke partner van T-Mobile, Vodafone en KPN via hun dochter Yes Telecom. Voor bedrijven met intensief internationaal mobiel verkeer of ondernemingen die in het buitenland via een lokaal telefoonnummer bereikbaar willen zijn hebben wij een partnership met Truphone.
Vanuit onze jarenlange ervaring en partnerpositie bij vrijwel alle grote partijen kunnen wij het beste maatwerkvoorstel voor uw specifieke situatie ontwerpen. Wij kunnen u op basis van uw wensen en bedrijfsprocessen de beste smartphone- en tabletoplossing aanbieden. Of u nu kiest voor Android, Apple iOS of Windows toestellen, wij verzorgen een perfecte integratie van uw hardware en software, waardoor uw medewerkers op elke gewenste locatie efficiënter kunnen werken. Vtel biedt ook actief beheer tijdens lopende contracten. Hierdoor krijgt u proactief een kostenbesparend advies indien uw situatie verandert.

Geïntegreerd in uw netwerk

Dat doen we door toestellen en abonnementsvormen naar keuze te integreren met uw bedrijfsnetwerk. Die integratie van zakelijke mobiele telefonie maakt synchronisatie van bijvoorbeeld e-mail en bestanden mogelijk, waardoor medewerkers altijd kunnen vertrouwen op de juiste gegevens ongeacht waar ze zijn of op welk beeldscherm ze kijken.

24/7 support

Met onze zakelijke mobiele oplossingen vergroot u de slagkracht van uw medewerkers zonder dat u er omkijken naar heeft. Ook na implementatie kunt u vertrouwen op de service van Vtel. Voor aanpassingen of uitbreiding van systemen staan onze specialisten desgewenst 24/7 voor u klaar.

De voordelen van Vtel Mobiel

  • Top Business Partner T-Mobile, Gold Partner van Yes Telecom (KPN netwerk), Business Network Partner van Vodafone en Partner van Truphone
  • Onafhankelijk advies waardoor klant altijd de beste keuze krijgt
  • Gegarandeerde besparingsvoorstel tov huidige situatie
  • Adviesrapport voor beheer zakelijke mobiele telefonie
  • Vtel heeft eigen rapportage service om de bewustwording bij eindgebruikers te verhogen en de besparing op verbruikskosten te maximaliseren

Productportfolio voor de zorg

On Premise

Wilt u uw telecomvoorzieningen op uw eigen locatie onderbrengen? Vtel kijkt samen met u naar de ideale invulling voor uw bedrijf.

Infrastructuur

Verbindingen, SIP trunk, servicenummers, ISDN,... Vtel zoekt samen met u naar de perfecte oplossing.

Vcare Cloudtelefonie

Een betrouwbare, veilige en flexibele telefonieomgeving in de cloud met alle innovaties binnen handbereik

Mobiel

Vtel schept duidelijkheid in het mobiele aanbod door een helder en inzichtelijk advies te geven dat echt bij uw organisatie past.

Domotica

Samen met Ascom teleCARE IP-oplossingen kunnen wij u helpen bij het verbeteren van uw zorgkwaliteit en besparen op kosten.

Diensten

Vtel telecom voorziet zijn klanten in uitgebreide mogelijkheden voor support en service.

Telefoniediensten bespreken?

 

Zoekt u iemand die meedenkt en een oplossing heeft die garant staat voor een zorgeloze bereikbaarheid op het moment dat u of uw doelgroep het nodig heeft?

 088 4 800 900

Neem vrijblijvend contact op

Vtel telecom gaat verder
als Vcare connect

Uw communicatie is onze zorg.

You have Successfully Subscribed!