088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

Nieuwe Vtel Faxservice, stap nu over!

U maakt gebruik van E-faxdienst van Vtel telecom, deze dienst voldoet niet meer aan de kwaliteitseisen die we bij Vtel vooropstellen.

Maar we hebben goed nieuws voor u! Op korte termijn gaan we deze dienst beëindigen en u voorzien van een veel betere, stabielere variant: Vtel Faxservice.

De Vtel Faxservice beschikt over een nieuwe technologie die faxen over het digitale kanaal fors verbeterd. Zo krijgt u een hogere beschikbaarheid met een veel kleinere foutmarge. De afgelopen maanden hebben we deze Faxservice uitvoerig getest en vastgesteld dat deze – met het oog op de toekomst – een aanzienlijke verbetering met zich meebrengt.

Om u te kunnen voorzien van de nieuwe Vtel Faxservice is het noodzakelijk om u aan te melden via onderstaand formulier. U gaat het contract aan voor een periode van 12 maanden. 

Wijzigingsaanvraag Vtel Faxservice

Contactgegevens

Locatie 1

Vul hier het e-mail adres in waar de fax op afgeleverd moet worden.

Vul hier 1 of meer e-mail adressen in waar vandaan gefaxt kan worden.

Voordelen van Vtel Faxservice:

  • Grotere betrouwbaarheid
  • Hogere kwaliteit
  • Verbeterde technologie
  • Betere klantondersteuning

Wat is er nieuw?

De werkwijze om een fax te verzenden is gewijzigd, raadpleeg hiervoor de handleiding.

 

Tarieven

Hieronder vindt u de maandelijkse tarieven voor de nieuwe Vtel Faxservice. De overzetting van uw oude Faxdienst is volledig gratis: geen opstartkosten en geen administratieve rompslomp. 

Indien u nog vragen heeft met betrekking tot de nieuwe Vtel Faxservice neemt u contact met ons op: telefonisch op 088 48 00 900 of u stuurt een e-mail naar bedrijfsbureau@vtel.nl

 

Een zorgeloze bereikbaarheid met onze 24/7 support

Wij bieden betrouwbare telefonie aan en onze engineers staan desgewenst 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw dienst. Ook tijdens feestdagen.

Meer info