088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

De bereikbaarheid van uw praktijk eenvoudig beheren

Vtel-diensten die uw werkprocessen vereenvoudigen

Eenvoudig doorzetten naar uw waarnemer

Nog geen Vcare telefonieomgeving en toch snel en eenvoudig de bereikbaarheid van uw praktijk beheren? 

Met de online Vtel bereikbaarheidsdienst kunt u snel en direct uw inkomende telefoongesprekken omleiden naar een vast of mobiel nummer naar keuze.

Onze Bereikbaarheidsdienst is platformonafhankelijk zolang binnenkomende nummers kunnen worden omgeleid naar een extern nummer (meestal via de nachtstandschakeling).

Het instellen van de bestemming is eenvoudig en direct actief!

Al uw devices, apps en content beveiligen en beheren met Vtel Mobile Device Management

U biedt uw medewerkers de vrijheid om zelf te kiezen op welk type device ze willen werken? En krijgen uw medewerkers dan een device van de zaak of mogen ze gebruik maken van hun privé-toestel voor zakelijke werkzaamheden? Ongeacht welke optie u uw medewerkers ook biedt, voldoet uw onderneming daarbij wel aan de Nederlandse wetgeving omtrent meldplicht datalekken? En hoe zorgt u er eigenlijk voor dat alle informatie op de devices wel binnen de veilige muren van uw onderneming blijft?

Analyse van uw mobiele factuur

Vtel Factuuranalyse helpt u om uw telecomuitgaven onder controle te krijgen, drastisch te verminderen en tegelijkertijd de telecommunicatie te optimaliseren. 

Deze rapportages zorgen dat u inzicht krijgt in de kosten op alle niveaus van de organisatie en van alle telecomdiensten (mobile voice & data/SMS/buitenland etc.). Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan rapportages die laten zien welke gebruikers een buitensporig verbruik in privétijd hebben.

  • Optimaal inzicht in uw mobiele communicatieverkeer;
  • Waardevolle analyse en rapportage mogelijkheden
  • Overzichtelijke dashboards en duidelijke grafieken
  • Eenvoudige kostenbeheersing
  • Kosten inzichtelijk per vestiging, afdeling, individu
  • Toepassen van nieuwe, kostenbesparende modules
  • Splitsing van werk- en privétijden

Support op maat 

Een goede bereikbaarheid is voor ieder bedrijf essentieel, soms zelfs van levensbelang. Dat begrijpen we bij Vtel als geen ander. Omdat de urgentie van een supportvraag bedrijfsafhankelijk is bieden wij u de keuze uit verschillende serviceovereenkomsten.

Vtel Faxservice

Voor veel organisaties, vooral in de zorg, is de fax nog steeds een veelgebruikt en betrouwbaar communicatiemiddel. Maar faxmachines zijn kwetsbaar, duur en KPN heeft aangekondigd te stoppen met de exploitatie van het ISDN2-netwerk waar nagenoeg alle faxlijnen gebruik van maken.

Vtel biedt u een veilige oplossing door uw traditionele, analoge faxbericht om te zetten in een digitale e-mail, met behoud van kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo kunt u de fax ook integreren in uw kantooromgeving en loopt u niet het risico dat er berichten verloren gaan of onopgemerkt blijven.
Eenvoudig, snel en vanaf uw eigen werkplek.

Productportfolio voor de zorg

On Premise

Wilt u uw telecomvoorzieningen op uw eigen locatie onderbrengen? Vtel kijkt samen met u naar de ideale invulling voor uw bedrijf.

Infrastructuur

Verbindingen, SIP trunk, servicenummers, ISDN,... Vtel zoekt samen met u naar de perfecte oplossing.

Vcare Cloudtelefonie

Een betrouwbare, veilige en flexibele telefonieomgeving in de cloud met alle innovaties binnen handbereik

Mobiel

Vtel schept duidelijkheid in het mobiele aanbod door een helder en inzichtelijk advies te geven dat echt bij uw organisatie past.

Domotica

Samen met Ascom teleCARE IP-oplossingen kunnen wij u helpen bij het verbeteren van uw zorgkwaliteit en besparen op kosten.

Diensten

Vtel telecom voorziet zijn klanten in uitgebreide mogelijkheden voor support en service.

Telefoniediensten bespreken?

Zoekt u iemand die meedenkt en een oplossing heeft die garant staat voor een zorgeloze bereikbaarheid op het moment dat u of uw doelgroep het nodig heeft?

088 4 800 900

Neem vrijblijvend contact op

Vtel telecom gaat verder
als Vcare connect

Uw communicatie is onze zorg.

You have Successfully Subscribed!