088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

Zorgeloos mobiel zakendoen,
met Vmobile bereik je meer.

maak onze ervaring
een kracht van uw bedrijf

Onafhankelijke Partner

Vmobile staat voor kwaliteit en werkt enkel samen met partners die optimale dekking in Nederland garanderen.

Vscan Analyse

Met behulp van de Vscan ontvangt u een gedetailleerde analyse van uw huidige mobiele verbruik. Zo ziet u wat u écht nodig heeft.

Beheren & Beveiligen

Hoe zorgt u ervoor dat uw abonnementen efficiënt worden beheerd en de beveiliging van de apparatuur en bedrijfsdata die daarop staat in orde is?

Vcycle: heel logisch

Nieuw klinkt altijd beter, maar is dat het ook? Een gebruikte telefoon hoeft niet afgedankt te worden! Goed voor milieu en uw portemonnee.

24/7 Support

Vandaag de dag speelt de werkdag  zich niet meer alleen tussen 9 en 5 achter uw bureau af: overal bereikbaar zijn is de nieuwe standaard.

'V' van Voordelen

Vergroot de slagkracht van uw medewerkers zonder dat u er omkijken naar heeft!

De voordelen op een rij.

scannen = kennen

Met behulp van de Vscan ontvangt u een gedetailleerde analyse van uw huidige mobiele verbruik. Zo krijgt u duidelijkheid in o.a. de verbruikte belminuten, het dataverbruik en de kosten per abonnement. Naargelang de uitkomst van deze gegevens kunnen wij u een tactisch, helder en kostenbesparend advies geven, mét behoud van optimale gesprekskwaliteit en landelijke dekking.

belminuten per maand

mb's per maand

kosten per abonnement

analyses per jaar

Vmobile als onafhankelijke partner

 

Vmobile staat voor kwaliteit en werkt enkel samen met partners die optimale dekking in Nederland garanderen. Vanuit onze jarenlange ervaring en partnerpositie bij vrijwel alle grote partijen kunnen wij het beste maatwerkvoorstel voor uw specifieke situatie ontwerpen. Wij kunnen u op basis van uw wensen en bedrijfsprocessen de beste smartphone- en tabletoplossing aanbieden. Of u nu kiest voor Android of Apple toestellen, wij verzorgen een perfecte integratie van uw hardware en software, waardoor uw medewerkers op elke gewenste locatie efficiënter kunnen werken.

Efficiënt beheren en beveiligen

 

Binnen bedrijven en organisaties worden steeds meer mobiele apparaten gebruikt. Dit zijn veelal zakelijke apparaten, maar er worden ook steeds vaker privé-apparaten gebruikt. Deze trend wordt ook wel Bring Your Own Device genoemd.  Maar hoe zorgt u in beide gevallen dat uw zakelijke data die wordt gedeeld efficiënt wordt beveiligd en beheerd?

Wij ondersteunen u hier graag in. Wij maken het verschil door verder te denken, verder te kijken en verder te vragen. Zo krijgt u niet de oplossing die u vraagt, maar die u echt nodig heeft. Een oplossing die garant staat voor een zorgeloze bereikbaarheid en optimale, veilige communicatie, vandaag én morgen.

VCYCLE: HEEL LOGISCH

 

Nieuw klinkt altijd beter, maar is het dat ook? Er rollen duizenden nieuwe telefoons en tablets tegelijk van de lopende band, terwijl er zoveel telefoons en tablets, die perfect functioneren, liggen te wachten om gebruikt te worden. Zonde en milieubelastend!

‘Refurbished’ betekent letterlijk ‘gerenoveerd’

Een gebruikte telefoon hoeft niet afgedankt te worden, als hij grondig wordt nagekeken, schoongemaakt, opgeknapt en getest. Refurbished apparaten kunnen zeker nog jaren mee en u als ondernemer heeft zo naast aankoopvoordeel ook bijgedragen aan het milieu. Bij Vmobile bieden wij naast nieuwe toestellen en tablets ook refurbished toestellen aan.

Vraag ons naar de mogelijkheden en de voordelen.

24/7 support

Vandaag de dag speelt de werkdag zich niet meer alleen tussen 9 en 5 achter uw bureau af. Overal bereikbaar zijn is nu de standaard, het liefst 24/7. Vmobile snapt dat u niet altijd bereikbaar wilt zijn, maar u kunt er bij ons op vertrouwen dat u dat wel bent wanneer u dat wilt.

Verandert uw bedrijfsstructuur? Voor aanpassingen of uitbreiding van systemen staan onze specialisten desgewenst 24/7 voor u klaar.

alle voordelen op een rij

TRANSPARANT

Vmobile is uw onafhankelijke mobiele telefonieaanbieder. Wij zullen u altijd een transparant en efficiënt advies geven als het om uw mobiele telefonieomgeving gaat. Past een groepsbundel bij u, of juist individuele abonnementen? Heeft u veel data nodig, of juist niet? En wilt u uw bedrijfsdata beveiligd hebben? Dit zijn zomaar wat vragen die van belang zijn voor het beste, op maat gemaakte advies.

INZICHTELIJK

Te allen tijde op verzoek inzicht in uw mobiele telefonieomgeving: dit geeft u een duidelijk overzicht van het dataverbruik, belgedrag en kosten(overschrijding) per abonnement. Scannen + kennen = optimalisatie!

CONTROLE

Door de integratie van ons Vmobile Mobile Device Management behoudt u overzicht over alle mobiele apparaten die door uw medewerkers gebruikt worden. U draait letterlijk aan de knoppen… en zet eenvoudig de benodigde applicaties, e-mailadressen en WiFi-netwerken klaar voor uw werknemers. Is het apparaat kwijt of gestolen? Geen zorgen! Met een simpele handeling vergrendelt u het apparaat of wist u alle bedrijfsdata.

KLANTGERICHT

Wilt u antwoord op een vraag? Bij ons pakt u simpelweg de telefoon en belt ons op – geen stappenplan via verschillende media om uw vraag te stellen of online zoeken naar een antwoord. Zoals bij ieder bedrijf is tijd geld. Bel onze Support Hero’s of contacteer uw accountmanager direct.

Wij staan voor u klaar

“Ik regel het voor mijn klanten zoals ik het ook voor mijzelf zou doen.”

Moris Akman

Vmobile Accountmanager

“Voor alles moet er een oplossing zijn, en als deze er niet is, creëren we er één.”

Jeroen Brummer

Vmobile Adviseur

Samen kijken naar een oplossing voor vandaag én morgen.”

Martijn Olde Olthof

Vmobile Accountmanager

“Service met hoofdletter S is waar ik me elke dag met plezier voor inzet.”

Carlot Olde Olthof

Vmobile Adviseur

Wij horen graag hoe wij u kunnen ondersteunen.

Veilige en flexibele telefonie

Tijdig nieuwe mogelijkheden zien en benutten houdt een organisatie scherp. Als veranderingen snel gaan is het lastig het overzicht te bewaren. Door spraak- en datanetwerken te combineren is er een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden ontstaan waarin Vmobile voorop loopt. Wij helpen u graag deze nieuwe mogelijkheden te benutten.

088 4 800 900 · mobiel@vtel.nl

Vtel telecom gaat verder
als Vcare connect

Uw communicatie is onze zorg.

You have Successfully Subscribed!