088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

Deze week hebben zorggroep DOH en Vcare een samenwerkingsovereenkomst getekend voor meer standaardisatie binnen de zorggroep. Dit was een van de eerste collectieve aanbestedingstrajecten voor DOH. Het tekenen van de raamovereenkomst dient als basis voor zelfstandige overeenkomsten tussen de DOH-leden en Vcare. Hiermee zal Vcare 17 grootschalige, zelfstandige huisartsenpraktijken en gezondheidscentra gaan bedienen met een innovatieve, toekomstbestendige zorgcommunicatieoplossing.

Met deze overeenkomst biedt Vcare een bereikbaarheidsoplossing voor de verschillende organisaties binnen de zorggroep en voor de zorggroepleden onderling. Onder andere de applicatie Vcare Integrator is voor de zorggroep en haar leden van belang, omdat deze applicatie een integratie biedt met het HIS, Medicom, waar het overgrote deel van de praktijken en centra mee werkt. Zo profiteren alle leden niet alleen van kwalitatief hoogwaardige bereikbaarheid en intelligente applicaties, maar kan er ook efficiënter gewerkt worden.

Middels deze oplossingen wordt ook de onderlinge samenwerking van huisartsen en andere disciplines binnen de zorggroep geoptimaliseerd. Omdat alle zorggroepleden dan op één platform zitten én werken met slimme doorschakelingen, kunnen de service en bereikbaarheid van de leden veel gemakkelijker georganiseerd worden. Hiermee zijn ook keten(zorg)partners veel sneller en gemakkelijker bereikbaar en kan de zorgvraag van de patiënt altijd snel en efficiënt afgehandeld worden.

Alex Damaschek, Commercieel Directeur Vcare:

“Kwalitatief hoogwaardige eerstelijnszorg bieden aan alle patiënten is waar wij ons beide voor inzetten, ieder op zijn eigen expertisevlak. Heldere communicatie is één van de randvoorwaarden om goede zorg te kunnen verlenen. Wij zien dat er op dit gebied veel te verbeteren valt en hebben daarom van deze randvoorwaarde onze specialisatie gemaakt.”

DOH is een multidisciplinaire zorggroep met veel ketenpartners, die voorop loopt als het gaat om innovatie in de eerste lijn, persoonsgerichte zorg en wijkgerichte initiatieven. Zorggroep DOH is een ondernemende en innovatieve organisatie waarin huisartsenpraktijken en ketenpartners intensief samenwerken en eerstelijnszorg bieden aan ruim 133.000 patiënten in de regio Eindhoven.

Jan-Erik de Wildt, Directeur Bedrijfsvoering DOH:

“Zorggroep DOH heeft als doelstelling om de komende 5 jaar ieder jaar 2% productiviteitswinst te boeken. Er is immers geen personeel meer om de huidige werkwijze uit te blijven voeren. Een integrale communicatieoplossing die 1:1 gekoppeld is met het HIS, biedt ons die mogelijkheid. Daarnaast biedt het betere service aan onze patiënten.”

Het sturen op constante kwaliteit en klant- of patiënttevredenheid is waar Vcare en DOH zich samen voor gaan inzetten. Door het delen van ervaringen uit het verleden, maar vooral door te kijken naar de toekomst, zien beide organisaties kansen om zorgprocessen voor zowel zorgverleners als patiënten te verbeteren.

Wenst u meer informatie?

Vtel telecom gaat verder
als Vcare connect

Uw communicatie is onze zorg.

You have Successfully Subscribed!