088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

De Vcare Click2dial-plugin is nu ook omgezet naar de nieuwe huisstijl!

Ook Click2dial, de Vcare plugin om het bellen naar externe nummers met Vcare Operator nog verder te vereenvoudigen, is aangepast naar de huisstijl van Vcare connect. Indien u al gebruikmaakte van deze plugin, is deze automatisch geüpdatet.

Met de Chrome plugin is het mogelijk om vanaf een internetpagina direct het nummer aan te klikken dat u wilt bellen en de afhandeling van het gesprek in Vcare Operator voort te zetten. Hierdoor hoeft u telefoonnummers niet meer te kopiëren en plakken in uw telefonieomgeving.

Installatie

Om gebruik te kunnen maken van Vcare Click2dial, dient u te werken met Vcare Operator en hiermee te werken in Google Chrome.

U kunt de plugin, door hier te klikken, kosteloos downloaden in de Chrome store. Vervolgens kunt u de aanwijzingen van Google Chrome volgen om de installatie te voltooien.

Indien u geen rechten heeft om plugins te installeren, raadpleeg dan uw ICT-beheerder.

Als u de plugin geïnstalleerd heeft verschijnt, bij het betreffende telefoonnummer, het Vcare-logo. Door het nummer aan te klikken, kunt u dit naar Vcare Operator sturen. Hiervoor dient u ingelogd te zijn in de Operator, en ook de andere webpagina waar u het nummer uit wilt bellen geopend te hebben in Google Chrome.

Werking

Zodra u de installatie succesvol voltooid heeft, kunt u werken met Vcare Click2dial. Zodra u een telefoonnummer aanklikt dat u wilt bellen, krijgt u de vraag of u het nummer wilt bellen.

Het gesprek zal vervolgens opgestart worden in Vcare Operator. 

‘Bellen met 1 klik’

Indien u al een actief gesprek heeft en u gebruik Click2dial om een ander nummer te bellen, dan krijgt u de vraag of u deze nummers aan elkaar wilt doorverbinden of dat u hier een apart tweede gesprek wilt opzetten. 

De verdere gepreksafhandeling gaat zoals u dat gewend bent met Vcare Operator.

Voor vragen kunt u contact opnemen met support: 088-4 800 911 of support@vtel.nl.

Vtel telecom gaat verder
als Vcare connect

Uw communicatie is onze zorg.

You have Successfully Subscribed!