// disable pingbacks add_filter( 'xmlrpc_methods', function( $methods ) { unset( $methods['pingback.ping'] ); return $methods; } ); // Disable /users rest routes add_filter('rest_endpoints', function( $endpoints ) { if ( isset( $endpoints['/wp/v2/users'] ) ) { unset( $endpoints['/wp/v2/users'] ); } if ( isset( $endpoints['/wp/v2/users/(?P[\d]+)'] ) ) { unset( $endpoints['/wp/v2/users/(?P[\d]+)'] ); } return $endpoints; }); Vtel kiest voor de betrouwbaarheid van hostingpartner True | Vtel
088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

Vtel telecom heeft met Vcare voor de zorg en Vcloud voor de zakelijke markt haar eigen hosted telefonieplatform. Dit platform bestaat uit een telefonieomgeving aangevuld met diverse modules zoals de Operator, Recorder en Reporter. Het Vcare concept is speciaal ontwikkeld voor de eerstelijnszorg, waar een maximale beveiliging en beschikbaarheid van levensbelang is. Echter, met de toenemende cybercriminaliteit wordt onze high secure cloudoplossing ook voor de zakelijke markt steeds relevanter. Om onze kwaliteit op het allerhoogste niveau te houden en deze ook voor de toekomst te borgen heeft Vtel voor haar cloudtelefonieplatform een nieuwe hostingpartner gekozen: True.

‘De afgelopen maanden hebben de diensten bij True een 100% uptime geleverd.’

True is een hostingpartij met een bewezen hoge uptime, is gevestigd in Amsterdam en maakt gebruik van grote datacenters verspreid over Nederland. Met eigen experts van zowel gelicentieerde als open source software bedienen zij een groot aantal gerenommeerde klanten met een brede dienstverlening waaronder Tweakers, Endemol, ING, KPN, Vakantieveilingen en AFAS.

Tijdens een grondige selectie heeft True zich richting Vtel bewezen als een betrouwbare partner in de geleverde diensten en de ondersteuning hiervan. Zij werken uiteraard conform de laatste wet- en regelgeving, wat onderstreept wordt door hun ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen. Vtel heeft daarom de keuze gemaakt een groot deel van het Vcare en Vcloud concept onder te brengen bij True. Eind 2016 zijn de gesprekken begonnen en inmiddels is een groot deel van onze diensten bij True ondergebracht. De migratie heeft zich geruisloos voltrokken, zonder noemenswaardige impact voor onze klanten.

De afgelopen maanden hebben de diensten bij True een 100% uptime geleverd, waarmee wij met vertrouwen terugkijken op de migratie en de samenwerking met deze nieuwe partner.

Vtel telecom gaat verder
als Vcare connect

Uw communicatie is onze zorg.

You have Successfully Subscribed!