088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

Vraag
De HST Groep, ontstaan uit drie Twentse transportbedrijven, is een internationale transportonderneming met ambitie: met die instelling heeft de HST Groep zich ontwikkeld tot een full service logistiek dienstverlener van formaat. Daar hoort uiteraard ook een professionele  bereikbaarheid bij: “Topkwaliteit tegen een goede prijs en als het kan met volledige ontzorging.”

Oplossing
Vtel adviseerde HST af te stappen van het traditionele mobiele abonnement met een vaste minutenprijs en te kiezen voor een abonnementsvorm dat volledig is afgestemd op de wensen en gebruiksintensiteit van de individuele medewerker. Zo bereikten we niet alleen een betere efficiency, maar ook een hogere tevredenheid onder het personeel. Met de Vtel Expenses Management rapportagetool (VEM) heeft HST bovendien de telecomuitgaven veel beter onder controle gekregen.

Review
“Dankzij het advies van Vtel hebben wij een enorme kostenbesparing gerealiseerd en een oplossing gecreëerd die volledig aansluit bij de behoefte van onze medewerkers. VEM geeft ons inzicht in de telecomkosten op alle niveaus van de organisatie en van alle telecomdiensten (mobile voice & data/sms/buitenland etc.). Dat helpt ons enorm bij het optimaliseren van onze bedrijfsvoering.”

De heer Gerard ter Brugge, directeur HST Groep

Beste relatie,

Tussen Kerst en Oud & Nieuw zijn wij beperkt bereikbaar. De volgende dagen zijn wij gesloten:

maandag 24 december 2018

dinsdag 25 december 2018

woensdag 26 december 2018

maandag 31 december 2018

dinsdag 1 januari 2019

Op 27 en 28 december zijn wij met een lage bezetting bereikbaar voor dringende zaken die niet kunnen wachten tot na de feestdagen.

 

You have Successfully Subscribed!