088 - 4 800 900 verderpraten@vtel.nl

De beste totaaloplossing voor u!

Telecom specialist Vtel en ICT Spirit gaan samenwerken door elkaars krachten te benutten. “ICT en telecom hebben veel raakvlakken. ICT Spirit is sterk in IT-oplossingen passend bij de organisatie doelstellingen van de klant. Wanneer daar ook telecom bij komt kijken, werken wij samen met Vtel. Het omgekeerde gebeurt ook, daar waar Vtel IT-kennis nodig heeft schakelen zij ons in,” aldus ICT Spirit directeur Mark Leferink. Gerard Olde Olthof, directeur Vtel, vult aan: “Zo benutten we het optimale kennisniveau in beide bedrijven en heeft de klant de beste totaaloplossing.”
De directieleden van Vtel en ICT Spirit proosten op een succesvolle samenwerking. Voorheen verzorgde ICT Spirit telecomopdrachten bij klanten. Dat werk wordt sinds kort uitbesteed aan Vtel. “Voor onze klanten gaat het erom dat het goed geregeld is. En wij doen graag dat werk waar we uitmuntend in zijn. Daarom laten we de telecom over aan een goede specialist waar we prettig mee samenwerken,’ zo legt Mark Leferink de samenwerking met Vtel uit.

Zorgsector

Vtel biedt het telefonie cloud platform Vcare, waar onder meer een groot aantal huisartsenposten gebruik van maakt. Ook ICT Spirit is sterk in de zorgsector. Zo vullen beide organisaties elkaar goed aan, en komen soms zelf samen aan tafel bij de klant.

Beste relatie,

Tussen Kerst en Oud & Nieuw zijn wij beperkt bereikbaar. De volgende dagen zijn wij gesloten:

maandag 24 december 2018

dinsdag 25 december 2018

woensdag 26 december 2018

maandag 31 december 2018

dinsdag 1 januari 2019

Op 27 en 28 december zijn wij met een lage bezetting bereikbaar voor dringende zaken die niet kunnen wachten tot na de feestdagen.

 

You have Successfully Subscribed!